Előkerült egy videófelvétel, amelyen az látszik, hogy a múlt szombaton az M5-ösön egy sofőr szembe megy a forgalommal.  Az autót egy 27 éves nő vezette, aki frontálisan ütközött egy szabályosan haladó gépkocsival. A balesetben 3-an haltak meg, köztük a forgalommal  szembe haladó nő és 10 éves kisfia is. A videó a cikk alján indítható el.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Egy házaspár hét percen keresztül a telefonjával rögzítette, ahogy az M5-ös autópályán egy nő párhuzamosan velük, de a forgalommal szembe megy az autójával.

Megszámolták, 13 autó, köztük egy teherautó mellett száguldott el a 27 éves nő. A kocsiban volt 10 éves kisfia is. A felvételen már nem látszik, de a nő ezután frontálisan ütközött egy román rendszámú autóval. A nő vélhetően öngyilkos akart lenni-írja a Ripost

„Szeged felé tartottak az autópályán, amikor a soroksári Auchannál feljött egy kocsi, amely megdöbbenésükre egy irányban haladt velük, de a szemközti sávban. Először a visszapillantó tükörből vették észre, majd lassítottak, és kétségbeesetten próbálták figyelmeztetni a vezetőt. De nehéz bármit is tenni a sötétben, ha száguldasz az autópályán úgy, hogy egy szalagkorlát van közöttetek… A férjem vezetett, én hívtam a rendőröket. A történteket a telefonommal videóra is vettem” –mondta a videót készítő asszony.

Ahogy az korábban itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon megírtuk a forgalommal szembe haladó Opelt egy 27 éves hernádi nő vezette, vele volt 10 éves kisfia is. Egyikőjük sem élte túl a balesetet.  A másik autóban román állampolgárok utaztak, egy 68 éves asszony a helyszínen meghalt, három személyt pedig súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

Kiemelt kép: részlet a videóból, cikkfotó: az MTI baleset után készült felvétele