Halálos gázolás történt Budakeszin. Egy szemétszállító elütött egy idős férfit. Teljes útzár van a baleset helyszínén.

Halálos gázolás

Budakeszin, a Fő utcán, az Erkel Ferenc Művelődési Háznál szemétszállító autó kerékpárost gázolt. Az idős férfi a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Szemétszállító gázolt

Meg nem erősített információk szerint a szemétszállító autó nem vette észre, hogy elgázolta a férfi, majd áthajtott rajta – írja a Budakeszi Hír.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt történt a gázolás

Helyszíni felvétel – Forrás: Budakeszi Hír

Teljes útzár van

Az áldozat körülbelül 88-90 éves lehet. A baleseti helyszínelés folyik, ezalatt teljes útzár van az érintett szakaszon.

Folyik a helyszínelés

Kerülni a mellékutcákban lehet. A forgalomirányítást a helyi rendőrség, a Budakeszi Városi Polgárőrség és a Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület segíti. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kigyulladt egy autó Csepelen

Teljesen kiégett egy gépkocsi a 21. kerületi II. Rákóczi Ferenc úton, a Posztógyár utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat, jelenleg az utómunkálatokat végzik. Az eset miatt a II. Rákóczi Ferenc út fővárosból kifelé vezető oldalán mindkét sávban forgalmi akadály van.

Baleset az M1-esen

Három gépkocsi ütközött össze az M1-es autópálya 130-as kilométerszelvényénél, Abda térségében, a határ felé vezető irányban. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják az egyik járművet. A forgalom irányítás mellett halad az érintett útszakaszon.

Kamionbaleset az M6-oson

Átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M6-os autópálya 73-as kilométerszelvényénél, Dunaújváros térségében, a Pécs felé vezető irányban. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, amelyben csak a vezetője utazott. Az érintett útszakaszon mindkét irányban a leállósávban halad a forgalom a baleset miatt.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Budakeszi Hír