Baleset történt a Vörösvári úton a Bécsi út után az Árpád híd felé a külső sávban kedd reggel. Szinte alig lehet közlekedni a környéken, van olyan autós, aki órák óta áll a dugóban. Közben a 17. kerületben motoros baleset történt, teljes útzár van.

Baleset a 3. kerületben

A BKK Info tájékoztatása szerint a baleset még reggel hét körül történt, de a dugó egyre csak hízott, és a Google-térkép tanúsága szerint Szentendrei úton már Budakalászig áll a forgalom, a Vörösvárii út irányába pedig az Óbudai temetőig. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két órát is állni kell a dugóban

A Facebookon az arra közlekedők azt írják, hogy Szentendre és Békásmegyer között 50 perc a mentidő. De van olyan autós, aki Szentendréről Kaszásdűlőre 2 óra alatt ért be.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Motoros baleset a 17. kerületben

Motoros baleset történt a 17. kerületben, a péceli úton. A Facebookon azt írják, teljes útzár van a baleset miatt. A helyszínen a mentők látják el a sérültet.

Másképp járnak a buszok

„Baleset miatt lezárták a 17. kerületben Péceli utat a Csaba vezér térnél. A 169E autóbusz megosztva közlekedik Pécel, Kun József utca, illetve a z Örs vezér tere és a Csaba vezér tér között” – írja a BKK.

Áll a villamosforgalom Budán

Az 56-os, az 56A, az 59-es és a 61-es villamos mindkét irányból a Széll Kálmán térig közlekedik járműhiba miatt. A téren átszállással, a 17-es villamos, illetve a Várfok utca felőli megállóból lehet tovább utazni.

Baleset az M4-en

Több jármű karambolozott az M4-es autóúton Budapest felé, Üllő elkerülő szakaszán. A 26-os km-nél csak a belső sáv használható, 3-4 km-es a torlódás, fél óra a menetidő-veszteség.

Erős a forgalom az M0-áson

Erős a forgalom az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya irányába a Hárosi Duna-híd előtt, valamint az autóút északi szakaszán, a Megyeri hídon a 11-es főút csatlakozásánál is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: dugó kedd reggel a Szentendrei úton – Forrás: Facebook/Sváby András