Túlélte a gázolást az a férfi, aki péntek délután ugrott a 3-as metró alá a Gyöngyösi utcánál. Az egyik lábát azonban elveszítette a 30 év körüli fiatal férfi.

Gázolt a metró

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, hogy pénteken Elgázolt egy embert a metró a Gyöngyösi utcánál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tűzoltók szabadították ki

A férfit a tűzoltók szabadították ki a szerelvény alól. Mentő vitte el a helyszínről. A mentőszolgálat közlése szerint a férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Egy speciális hordágyon vitték a sérületet

Helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián

Életveszélyes állapotban van

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a baleset után azt mondta, hogy a 30 év körüli férfi életveszélyes koponya-, mellkasi- és végtagsérüléseket szenvedett. A helyszínen stabilizálták az állapotát, de eszméletlen állapotban, lélegeztetve szállították kórházba.

Végezni akart magával

Mint kiderült, a férfi öngyilkossági szándékkal ugrott a szerelvény elé, ami nem tudott olyan rövid időn belül lefékezni, hogy megakadályozza a balesetet.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvesztette az egyik lábát

A férfi túlélte a gázolást, ám az egyik lábát elvesztette. A budapesti tűzoltók az eset bekövetkeztekor védőruhában lementek a szerelvény alá, majd egy speciális hordágyra fektették az áldozatot, akik ezt követően átadtak a mentőknek – írja az Index.

Rendőrök és tűzoltók a helyszínen

Helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián