Rúzsa Magdi boldogan beszélt az ikreiről, elmondta mennyire más velük az élet és milyen aranyosak és szerencsére egészségesek. Azt is monda a közösségi oldalon megjelent videóban, hogy már hiányzik neki is egy kicsit a nyüzsgés. A felvételbe belegagyogott az egyik pici, mint kiderült Lujzi hívta el az anyukáját. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Szükségük van rám

„Három pici babám született nemrég és nekik most 0-24-ben szükségük van rám” – mondta Magdi a Richter Anna Díj döntőseinek küldött friss videójában, ahol elmagyarázta, miért nem tud személyesen ott lenni az eseményen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szép velük az élet

Magdi elmondása szerint szerencsére minden rendben van a picikkel. „Lujzi, Keve és Zalán cukik, szépen fejlődnek, minden rendben van velük és egészségesek, úgyhogy szép velük az élet” – mondta Magdi a videóban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lujzi közbeszólt

Az énekesnő bevallotta, hogy nagyon más és több lett az élete. Élvezi azt, amiben most van, de várja már a tavaszt, hogy sokat lehessen a picikkel jönni-menni. A videó végén picit gügyögni kezdett az egyik kicsi, Magdi azonnal felismerte a hangjáról, hogy Lujzi szólalt meg.

A szeretet felülír mindent

A három újszülöttet három óránként kell etetni, így valaki mindig ott van Rúzsa Magdi mellett. Az énekesnő azt mesélte korábban, hogy nagy kihívás 3 gyermeket ellátni, de annyi szeretett kapnak, hogy az felülír mindent.

62 nap a kórházban

Magdi ikrei alig két hónaposak, február elsején jöttek világra a Honvédkórházban, ahol összesen 62 napot töltött. A nevekről korábban azt mondta az énekesnő-anyuka, hogy amikor meghallotta a kislánya nevét, valami elindult benne, érezte, ez lesz az igazi. A két fiúnak pedig kemény, férfias, magasztos jelentéssel bíró neveket választottak.

A kórházban megtanult sok mindent

A családi összefogás az énekesnő szerint a legnehezebb időszakban is átsegíti őt és a férjét. Magdi azt mesélte, hogy már a kórházban sok mindent megtanult, ami elengedhetetlen egy ilyen nagy család ellátásához.

Sokat segít a férje

„A napi rutinunk ugyanaz, mint amit a kórházban megtanultunk. Szerencsére sikerült átültetni idehaza is, így nem vagyunk teljesen elveszve, tartjuk a tempót. Pihenni persze most még nincs idő, három óránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunnk. Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű” – mondta Magdi.

Már most látszik a természetük

Az énekesnő azt is elmesélte, hogy a picik nagyon jó viszonyban vannak egymással, már most jó testvérek, és látszik, hogy melyiküknek, milyen a természete. „Igyekszünk is alkalmazkodni az igényeikhez.” – fűzte hozzá Magdi.

Nagy kihívás

Az énekesnő nagyon sok segítséget kap a már tapasztalt hármasikres anyukáktól. „Három baba az ugye nem egy… Tettre késznek kell lenni, gyorsnak, talpraesettnek, kreatívnak. Nem mondom, hogy nem kihívás ez az egész, de mindenkire annyit tesz a Jóisten, amennyit elbír” – tette hozzá Magdi.

Örökség

Magdi családjában ez nem az első ikerterhesség. Ennek ellenére alaposan meglepődött, amikor megtudta, hogy egyszerre 3 gyermek édesanyja lesz.

4 éve házasodtak össze

Magdi és ritkán látható férje, Vilmos szerelme már több, mint 10 éve tart. Az énekesnő és a Műegyetem docense 2017-ben házasodott össze, a polgári szertartást a 2. kerületben tartották, a lagzi pedig Etyeken, a Hernyák Birtokon volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van Magdi friss videója

Kiemelt kép: részlet a videóból