Drámai baleset történt az egyik az egyik lakóparknál a 18. kerületben. Egy fehér kikanyarodó Seatot ripityára tört egy nagy sebességgel érkező Mercedes terepjáró.

A lakóparkból indult a Seat

A 18. kerületben a Királyhágó utcában a Kertek Lakóparkból akart elindulni a Seat Leon. Úgy tervezte, hogy balra nagyívben visszafordul a Béke tér felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az összeütközött autók

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Kiengedte egy autós, de jött a Mercedes

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, az éppen érkező autó megállt, hogy kiengedje a Seatot, a leállt autót viszont nagy sebességgel előzni kezdte egy Mercedes terepjáró.

A Mercedes sofőrje sérülés nélkül kiszállt az autóból

Belerohant a terepjáró a Seatba

A Seat folytatta a kanyarodási manővert, így pont a Mercedes elé hajtott, amely így belerohant a bal oldalába.

Dolgoznak a mentőegységek

Parkoló autóknak csapódtak

A két gépkocsi a bal oldalon parkoló autók közé csapódott, mintegy 10 méterrel hátrébb lökték azokat.

Tűzoltók dolgoznak a feszítővágóval

Beszorult a roncsba

A Seat sofőrje beszorult a roncsba, őt a kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.

Gyermekmentő is érkezett

Kórházba vitték a gyermeket

Az autóban utazott még a felesége és a gyermeke, ők is megsérültek, mert nem voltak bekötve, a gyermeket a Szent Márton gyermekmentő szállította kórházba. A Mercedes sofőrje nem sérült meg a balesetben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián