Kék villogóval, szirénázva robogott a rendőrautó a villamos síneken, de egy Opel nem adott neki szabad utat. Összecsapódott a két autó, nagy a káosz a nyolcadik kerületben a körúton a Stex előtt.

Átment a piroson

Az Audi rendőrautó megkülönböztető fény- és hangjelzéssel haladt a síneken a 8. kerületben a József körúton a Blaha Lujza tér felé. Mivel szirénázott a piros jelzésen is áthaladt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sok a rendőr a helyszínen

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nem hallotta a rendőrautót

A Baross utcánál egy Opel Corsa keresztezte útját, amely a Horváth Mihály tér felől jött zöld jelzésen, és a sofőrje valamiért nem hallotta a közeledő szirénázást.

Rengeteg a bámészkodó

Megpördült az Opel

A síneken összeütközött a két autó, az Opel megpördült és a járdaszigetnek csapódott, amitől kitört a bal hátsó kereke.

Kitörött a kereke

Leálltak a villamosok

Az Opelt egy középkorú férfi vezette, sem ő, sem a két járőr nem sérült meg a karambol során. A két jármű elfoglalja a síneket, ezért a 4-es és 6-os villamosok helyett a Corvin negyed és a Blaha Lujza tér között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián