Három vonatnyi embert zsúfoltak össze egy légkondi nélküli régi szerelvénybe, az utasok a forró sínek, talpfák mentén gyalogoltak. Úgy tűnik a MÁV nem tudott mit kezdeni délután felborult tehervonat miatt kialakuló káosszal.

Káoszba fulladt menetrend

Kedden káoszba fulladt a menetrend a Rákospalotán kisiklott, majd felborult tehervonat miatt. A BudaPestkörnyéke.hu egyik olvasójának beszámolója szerint elképesztő, ami ma Rákospalota környékén történt az utasokkal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tumultus az állomáson

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Összezsúfolt utasok

A kimaradt vonatok helyett nem mentesítő buszokat indítottak, hanem régi vacak, klíma nélküli vasúti kocsikba zsúfoltak össze három vonatnyi utast.

Fullasztó hőség

“Fulladoztunk, alig kaptunk levegőt a forró szerelvényben” – mondta olvasónk, aki hozzátette, valóságos felüdülés volt kilépni a 36 fokos hőségbe.

Tömegek gyalogoltak

Arról is beszámolt az olvasónk, hogy semmilyen tájékoztatást nem kaptak, az utasok egymásnak mondták az utazási lehetőségeket, több vonaton még rendes jelölés sem volt, tömegek gyalogoltak a forró sínek mentén. Úgy tűnik a MÁV nagyon magára hagyta az utasokat.

Kisiklott egy vonat

Ahogy azt ma korábban megírtuk kisiklott Rákospalota-Újpest állomáson egy tehervonat egy kocsija Dunakeszi felé haladás közben. A váltónál történt a baleset, oldalára borult a több tonnás kocsi.

Ez a kocsi borult fel

Nem stimmelt valami a váltónál

A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítója szerint a tehervonat timföldet szállított. A balesetet feltehetően az okozta, hogy szerelvény eleje átment a váltón, a hátulja viszont másik irányba ment tovább. A felborult vagon a vonat 18. kocsija volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem lesz könnyű rendet rakni

Kiemelt kép: Vonuló utasok a hőségben – olvasói fotó