Hiába ment a sziréna és a kékvillogó, a Ford sofőrje vagy nem hallotta, vagy nem figyelt. Behajtott az útkereszteződésbe és nekiütközött az akcióhoz rohanó rendőrautónak.

Nem adtak elsőbbséget a szirénázó autónak

Egy Skoda rendőrautó ment az Üllői út 8. kerületi szakaszán a Corvin negyed felé. Információink a megkülönböztető jelzést használó rendőrautó a Szigony utcához érve bement a jelzőlámpás kereszteződésbe, ám jobbról, a Szigony utcából éppen akkor ért oda egy Ford Focus kombi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört a rendőrautó

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Hangos csattanás

A két autó hangos csattanással egymásnak ütközött, amitől a rendőrautó átcsúszott a szembejövő oldalra, a Ford pedig a járda mellé, a gyalogátkelőre sodródott, szerencsére nem ütött el senkit.

A Ford eleje is csúnya lett

Megsérült a Ford vezetője

A karambol során a rendőrjárőr nem sérült meg, a Ford középkorú férfisofőrje pedig ugyan a bal alkarján megsérült, de a helyszínen maradt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elszállítják a rendőrautót

Roncs a zebrán

Rendőrautó a tréleren

Fotók: Budapestkörnyéke.hu/G.K.