Meg akarta ölni volt párját egy 40 éves férfi a székesfehérvári SZTK-ban. Az ápolónőre késsel támadt rá, fojtogatta és fenyegette. A rendőrség elfogta az elkövetőt.

Rátámadt az ápolónőre

Bejelentés érkezett 2022. augusztus 8-án kora délután a rendőrségre arról, hogy egy férfi Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Hunyadi utcai rendelőintézetének egyik helyiségében egy ápolónőre támadt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meg akarta ölni

A férfi fojtogatta, majd a nála lévő kést a nő nyakához szorította, miközben megöléssel fenyegette áldozatát. A dulakodás során megsérült 41 éves nőnek sikerült kiszabadulnia támadója szorításából.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megállították a férfit

Ekkor az elkövető menekülni próbált, azonban a közelben tartózkodók megállították és az egyenruhások kiérkezéséig feltartóztatták – írja a police.hu.  Kiderült, hogy az ápolónő korábban szerelmi kapcsolatban volt az agresszív férfival.

Eljárást indítottak

A feltételezett elkövetőt a rendőrök előállították, kihallgatása folyamatban van. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 40 éves székesfehérvári férfi ellen indított büntetőeljárást.

Megtámadta orvosát

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, egy beteg késsel szúrta meg az őt ellátó ügyeletes orvost júniusban, egy 6. kerületi kórházban. Később kiderült, a Honvédkórházban történt az eset.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megnyomta a tűzjelzőt

A támadó az 54 éves G. Imre az intézmény fekvőbetege, valamitől bódult állapotba került, majd megnyomta a tűzjelző készüléket. Ekkor lépett hozzá a fiatal orvos, Sz. Milán, mire a másik férfi azonnal elővette a kését.

Sok vért veszített

A beteg szíven akarta szúrni az orvost, akinek sikerült annyira bemozdulnia, hogy a penge végül a tüdejébe hatolt. Az osztály dolgozói elborzadva tapasztalták, hogy az osztályos orvos rengeteg vért vesztett, de a gyors ellátásnak köszönhetően végül sikerült megmenteni az életét.

Nem indokolta tettét

A bíróság letartóztatta az elkövetőt. G. Imre nem tagadta a tettét, viszont indokolni sem tudta. Csak annyit mondott, hogy nagyon sajnálja a történtteket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: székesfehérvári kórház Hunyadi utcai rendelője