Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke is megírta több váratlan fordulat írja át teljesen a TV2 táncos produkciójának, a Dancing with the Starsnak a menetrendjét. Mint a napokban kiderült, legalább két páros nem áll színpadra, illetve Istenes László is táncpartnert cserél.

Titkolózás

Arról eddig csak találgatások folytak, hogy melyik két páros kerül le a képernyőről, illetve az is kérdés volt, hogy ennek mégis mi lehet az oka. Arról már lehetett hallani, hogy az egyik érintett Marsi Anikóék párosa, illetve az is pletyka szinten felreppent, hogy a koronavírus ütötte fel a fejét a stábban. Pontos információkat azonban nem lehetett tudni, a csatorna sem erősített meg egyetlen hírt sem egészen a műsor kezdetéig, írta meg a LikeNews.

Marsi Anikó egész héten nem próbált

– Marsi Anikó egyáltalán nem próbál, semmi olyan eseményen nem vett részt, amely a Dancing with the Stars versenyével kapcsolatos, de a TV2 Tények stúdiójában vagy szerkesztőségében sem látta senki hétfő este óta. Anikó akkor vezette a híradót utoljára, pedig eredetileg a héten be volt osztva műsort vezetni – árulta el a lapnak egy, a csatornánál dolgozó bennfentes, írtuk meg korábban.

FRISS!

Na, Ön már milliomos? Mutatjuk az ötöslottó e heti nyerőszámait

Tarol a koronavírus a stábban

A TV2 eddig csak annyit árult el, hogy két pár is távol marad a harmadik élőshow-tól, de most kiderült, hogy Marsi Anikó és Osvárt Andrea nem táncolnak majd.  

Élőben jelentkeztek be

A műsorban hivatalosan is bejelentették, hogy elkapta a koronavírust, ahogyan Marsi Anikó is, de egyiküknek sincsenek tünetei.  Ők élőben jelentkeztek be a műsorba. Marsi Anikó és Osvárt Andrea helyett ismét színpadra lép az első két adás kieső versenyzői – írta meg a Blikk.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Szlávik: egész Európa kezd belefáradni a járvány elleni küzdelembe

Két páros visszatért

Ugyanakkor visszatér a már kiesett két táncpár, így újra a parkettre lép Győrfi Dani és Emilio is.

Kiderült, ki lesz Istenes László új partnere

Ráadásul Istenes László táncpartnerét is le kellett cserélni, így ő Czina Bogi helyett, Váradi Martinával mutatja majd be tánctudását, írja a Bors. Úgy tudni Boglárka koronavírus tesztje is pozitív lett.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD:

Hatalmas a baj a szomszédban: a koronavírus miatt a fél ország leállt

Kiemelt kép: TV2