Az ötöslottón a múlt héten nem volt telitalálatos szelvény, így a 43. játékhéten már 2,65 milliárd forintos összegért lehetett játszani.

Itt vannak a nyerőszámok

Az ötöslottó nyerőszámai a 2020. október 24-i sorsoláson a következők voltak: 541255671.

Nem volt ma telitalálat

A szerencse ma egy szelvénytulajdonosnak sem kedvezett, így jövő héten 2,8 milliárd forint lesz a nyeremény. A Joker-számok: 6, 6, 1, 2, 5, 6. Most egy telitalálatos szelvény sem született, így a jövő heti várható főnyeremény 50 millió forint.

A JÖVŐ HETI VÁRHATÓ FŐNYEREMÉNY 2,8 MILLIÁRD FT

A tavasszal elvitték a főnyereményt

A BudapestKörnyéke is írt róla, hogy a tavasszal egy szerencsés nyertes több mint hatmilliárd forinttal lett gazdagabb. A mázlista játékos az Ötöslottó történetének eddigi legnagyobb nyereményét, 6,431 milliárd forintot nyert.

A névtelenség megőrzése

A nagyobb nyeremények felvételekor a társaság munkatársai felajánlják a nyertesnek, hogy névtelenül kitölthet egy kérdőívet, amelyben információkat árulhat el magáról, játékszisztémájáról, életéről úgy, hogy anonimitása biztosított marad. Ez az úgynevezett nagynyertes kérdőív, amelyből most több dolog is kiderült hazánk legismertebb lottójátékának rekorder nyerteséről.

Vidéken adta fel a szelvényt

A játékos vidéken adta fel a milliárdokat érő szelvényét, amelyet önállóan, véletlenszerűen kiválasztott számok megjelölésével játszott meg. A sorsolást követően az internetről tudta meg, hogy nyert. Szóhoz sem jutott, annyira meglepődött, amikor rájött, hogy a kisorsolt számok mindegyike megegyezik az ő számaival. Azonnal felhívta a párját és elmondta neki a nagyszerű hírt.

Korábbi nagy nyertesek

A korábbi nagynyertes kérdőívek alapján elmondható, hogy a nyertesek többsége több éve, adott esetben több évtizede játszik azzal a játékkal, amelyen nagynyereményt ért el.

Nem volt stratégia

A nyertes évente mindössze néhány alkalommal ad fel szelvényt, így semmiféle szelvényfeladási stratégiáról és feladási rituáléról nem tudott beszámolni. Milliárdosként arra számít, hogy teljes mértékben megváltozik az élete és a nyeremény hatással lesz baráti és családi kapcsolataira is.

Elmondta, mire költi a pénzt

A játékos elmondása szerint tárgyi dolgokra, így autóra és lakásra biztosan jut majd a pénzből, de pénzügyi tanácsadó segítségével befekteti majd pénzének egy részét. De szűkebb családja is kap majd a rekordnyereményből.

Kiemelt kép: Illusztráció