Egy hónappal ezelőtt vitte el valaki az Ötöslottó történetének legnagyobb nyereményét, 6,431 milliárd forintot. A nyertes elárulta, mire fordítja majd a hatalmas pénzösszeget.

Néhány napja jelentkezett a Szerencsejáték Zrt-nél az a szerencsés, aki az Ötöslottó történetének eddigi legnagyobb nyereményét, 6,431 milliárd forintot nyert.

A nagyobb nyeremények felvételekor a társaság munkatársai felajánlják a nyertesnek, hogy névtelenül kitölthet egy kérdőívet, amelyben információkat árulhat el magáról, játékszisztémájáról, életéről úgy, hogy anonimitása biztosított marad. Ez az úgynevezett nagynyertes kérdőív, amelyből most több dolog is kiderült hazánk legismertebb lottójátékának rekorder nyerteséről.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A játékos vidéken adta fel a milliárdokat érő szelvényét, amelyet önállóan, véletlenszerűen kiválasztott számok megjelölésével játszott meg. A sorsolást követően az internetről tudta meg, hogy nyert. Szóhoz sem jutott, annyira meglepődött, amikor rájött, hogy a kisorsolt számok mindegyike megegyezik az ő számaival. Azonnal felhívta a párját és elmondta neki a nagyszerű hírt.

A korábbi nagynyertes kérdőívek alapján elmondható, hogy a nyertesek többsége több éve, adott esetben több évtizede játszik azzal a játékkal, amelyen nagynyereményt ért el.

A nyertes évente mindössze néhány alkalommal ad fel szelvényt, így semmiféle szelvényfeladási stratégiáról és feladási rituáléról nem tudott beszámolni. Milliárdosként arra számít, hogy teljes mértékben megváltozik az élete és a nyeremény hatással lesz baráti és családi kapcsolataira is.

A játékos elmondása szerint tárgyi dolgokra, így autóra és lakásra biztosan jut majd a pénzből, de pénzügyi tanácsadó segítségével befekteti majd pénzének egy részét. De szűkebb családja is kap majd a rekordnyereményből.

Kiemelt kép: illusztráció