Egy fiatal fiúra támadt egy tinibanda a napokban a Széll Kálmán téren. Az esetről a fiú édesapja adott hírt, aki egyébként sztárséfként dolgozik. A nyomozás érdekében azonban nevét nem szeretné felfedni. Budapesten nem ritka, hogy tinibandák garázdálkodnak. Tavaly egy híres sebészprofesszor fia is lebukott, miután egy ilyen társasággal garázdálkodott a Gellért-hegyen.

Megtámadtak egy fiatal fiút

A fiatal fiú néhány hete teljes nyugalomban sétált a Széll Kálmán tér felé, hogy találkozzon a barátaival. Pár méterre onnan azonban egy kamaszokból álló banda támadt rá, először csak sértegették, majd ütni kezdték. A támadás okát a mai napig homály fedi, hiszen a felek korábban soha nem találkoztak egymással.

Egy járókelő hívta a rendőrséget

A megtámadott fiúnak csak azért nem lett nagyobb baja, mert gyakorlottan tudta védeni magát, valamint egy arra járó ismeretlen gyorsan hívta a rendőrséget – írja a Blikk.

Ne hagyd ki

A járvány miatt ellenezte, hogy élettársa a ceglédi kórházban dolgozzon, emiatt fogva tartotta a nőt és 4 éves gyermekét: a TEK fogta el a férfit

Egy fiatalt elfogtak

Amikor kiérkeztek a rendőrök, a banda azonnal elpucolt, egyiküket azonban sikerült visszatartani, őt el is fogták.

Ez is érdekelhet

Folyamatosan viszik el a halottakat az osztályról” – Vírustagadó volt, most kórházban fekszik és oxigént kap az edző

Térfigyelő kamerák felvételei segítik a nyomozást

A sztárséf apuka feljelentést tett a rendőrségen, ám az elfogott tini társai bosszút esküdtek a magát megvédő gyerek ellen, üzengetnek, fenyegetőznek. Az apuka őt védve nem akar a nyilvánosság elé állni. A nyomozók jelenleg is vizsgálják az ügyet, és úgy tudjuk, a munkájukat térfigyelő kamerák felvételei is segítik.

Egy galerit elfogtak

Tavaly augusztusban két középiskolás fiút egy háromfős társaság ököllel többször megütött, megrugdosott, sőt, az egyik támadó egy kést is előrántott. A két iskolás egy közeli gyorsétterembe menekülve kért és kapott segítséget. Az egyik fiú súlyosan, társa könnyebben sérült meg. A rendőrök azonosították a háromfős bandát. A legfiatalabb ellen nem indult eljárás, a másik kettő szabadlábon védekezik.

A Gellért-hegyen fegyverrel támadtak

Tavaly december 11-én este a 11. kerületben fogtak el egy 16 éves és egy 14 éves fiút, akik a Minerva utcában követni kezdtek egy férfit, majd egy gázriasztó fegyverrel megfenyegették, értékeit követelték és egy lövést is leadtak; a támadásban nem sérült meg senki. A nyomozók a két fiút a helyszínen elfogták, az egyik elkövetőnél megtalálták a gázriasztó fegyvert is. Később kiderült, az egyik támadó egy híres sebészprofesszor fia.

A BudaPestkörnyeke.hu cikkét az esetről ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: illusztráció