Ráfutásos balesetet szenvedett három külföldi kamion az M0-s autóút 22-es kilométerszelvényénél, Dunaharaszti térségében, az M7-es autópálya felé vezető oldalon. Már a reggel is balesettel indult az M0-án.

Súlyos sérülés

Súlyosan megsérült az egyik teherautó sofőrje abban a balesetben, amely hétfőn délelőtt történt az M0-áson Dunaharasztinál. A ráfutásos baleset során három kamion ütközött.

Szétfolyt rakomány

A roncsok elfoglalták a sávot

Az Útinform szerint az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós és Halásztelek között történt a baj. A roncsok elfoglalták a külső sávot, mögöttük 8 kilométeren torlódott fel a forgalom, csaknem egy órával nőtt a menetidő.

Ennyi maradt az egyik kamion elejéből

Tömegbaleset az M7-esen is

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte: reggel az M7-esen Törökbálint térségében négyes karambol történt a főváros felé vezető oldalon, négy személyautó ütközött össze. A balesetben egy ember megsérült, a forgalom csak a leállósávon haladt. Az Útinform azt írta, 7-8 kilométeres a volt a torlódás, 40-45 perces az időveszteség.

Bagnál is gondol voltak

Az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Bag térségében több baleset is történt. A sávlezárás már megszűnt, de a 9 kilométeres torlódás csak nagyon lassan enyhült. Itt is csaknem egy órát kellett hétfőn araszolni.

Fotók forrása: baleset-info.hu