Meglepő baleset történt a budai oldalon a János kórháznál. Egy 25 milliós Lexus vezetője nem fékezett a pirosnál, belerongyolt egy másik, szintén 25 milliós Lexusba, ami nekiment egy Toyotának, amely pedig egy másik Lexus hátuljának nyomódott.

Három Lexus és egy Toyota ütközött

Három Lexus és egy Toyota ütközött hétfő délután a 12. kerületi Városmajor utcában a Szent János kórház előtti szakaszon. A délutáni csúcsban az autók a Diós árok, illetve a Fogaskerekű felüljárója előtt lévő jelzőlámpánál, a Városmajor utca 73. számú ház előtt várakoztak a zöld jelzésre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Drága autók karambolja

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem fékezett

Egy középkorú úr egy Lexus RX 450 volánja mögött egyelőre ismeretlen okból nem fékezett a sor végéhez közeledve, hanem ehelyett nagy erővel belecsapódott az előtte álló, szintén Lexus RX 450 hátuljába.

Karambol-karaván

Szemüveges volt, így robbant rá a légzsák

A becsapódás hatására a vétlen Lexus az előtte álló Toyota Corolla kombi hátuljának ütközött, amelyet ezzel a lendülettel a sor legelején álló, harmadik Lexusnak, egy RX 300-asnak tolt. A négyes karambolt okozó Lexus vezetője ugyan használta a biztonsági övét, ám mivel szemüveget viselt, a kirobbanó légzsák súlyos, erősen vérző arcsérüléseket okozott neki.

25 milliós autók karambolja

Gyermek is megsérült

A Toyota vezetője és gyermek utasa is megsérült, ebben az autóban nem nyílt légzsák, mindhármójukat kórházba szállították a mentők, szerencsére a Toyota utasai saját lábukon tudtak beszállni a mentőautóba.

Drága lesz a javítás

Ütést kapott az autó

A másik Lexus RX 450-es középkorú férfi vezetője nem sérült meg, bár az ő kocsijában sem nyíltak a légzsákok, mint ahogy a sor elején álló fekete Lexus RX 300 idősebb nő sofőrje sem, persze az ő járművének a hátulja éppenhogy csak kapott egy kis ütést.

Elterelték a buszokat

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd kézi erővel megszüntették a forgalmi akadályt. A baleset miatt mintegy két órán keresztül terelve közlekedett a 128-as és 129-es busz, nem érintette a Maros utca, a Barabás Villa és a Temes utca megállót, a 60A és 60B fogaspótlók pedig egyáltalán nem közlekedtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK