Hat autó ütközött össze Budapest 17. kerületében, a Pesti úton, a rákoskeresztúri Spar előtt. A forgalom egy sávon halad.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint december 23-án 18 óra 20 perckor Budapest 17. kerületében, a Pesti úton hat autó ütközött össze. A balesetben az elsődleges információk alapján három személy sérült meg.

​A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért az érintett útszakaszon a járművezetőknek a baleset helyszínén torlódásra kell számítani. A forgalom mindkét irányban egy sávon, felváltva halad – írja a Poilice.hu.

A Balesetinfo felvételén látszik, hogy két mentőautó van a helyszínen, több autó is áll az úton, sok a nézelődő is.

Legutóbb az M1-M7 kivezetőn volt tömegbaleset

Legutóbb december 13-án volt tömegkarambol Budapest környékén. Akkor, ahogy mi is megírtuk baleset történt az M1-M7 kivezető szakaszán az Egérút felüljáró közelében.

Akkor 12 autó ütközött össze a kifelé vezető oldalon, egy ember megsérült. Nagy volt a káosz a környéken, a rendőrök hangosbemondóval irányították az autósokat.

Az agglomerációs sztrádákon is volt tömegkarambol

Az agglomerációs autópályákon, legutóbb október 26-án történt tömegkarambol. Egy napon kettő is, az első az M3-ason, oda mentőhelikopter is kiment, a másik az M1-esen történt. Nyolc kocsi ütközött egymásnak a Budapest felé vezető oldalon, a 35-ös kilométernél, Bicskénél.

Fotó: Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Balesetinfo