Az esztergomi rendőrök sokkolóval ártalmatlanították a férfit, aki az esztergomi kórházban tört-zúzott és majd rátámadt több egészségügyi dolgozóra.

Rossz hírt kapott

Törni-zúzni kezdett egy 24 éves férfi 2024. április 6-án késő este az esztergomi kórházban, miután egyik közeli családtagjának állapotáról rossz hírt kapott.  O. Róbert ütni és rángatni kezdte a folyosón lévő ajtót és felborított egy szekrényt. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A személyzet ellen fordult

Tombolása ezzel még nem ért véget, kidobott két széket az ablakon és kitépett a falból egy radiátor elemet. Az őrjöngő férfi dühe ezután a kórházi személyzet ellen fordult.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az orvost is megütötte

Először egy ápolóra és egy betegszállítóra támadt rá. Ekkor egy orvos sietett kollégái segítségére, de az elkövető őt és az időközben a helyszínre érkező biztonsági őrt is többször megütötte. A bántalmazott személyek közül ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.

Sokkolót is használtak

A 24 éves férfi tombolásának az Esztergomi Rendőrkapitányság egyenruhásai vetettek véget. Ellenállását sokkoló, testi kényszer és bilincs alkalmazásával tudták megtörni. O. Róbertet a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

5 évet is kaphat

A férfi ellen, rongálás vétség, súlyos testi sértés bűntette és annak kísérlete, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Utóbbi bűncselekmény elkövetése egytől öt évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel fenyeget.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu