Baleset történt vasárnap délelőtt a 20. kerületben a Nagysándor József utca és a Mártírok útja kereszteződésében. A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint az egyik sofőr nem adott elsőbbséget a másiknak.

Totálkárosra törtek

Az összetört autók totálkárosak lettek, az ütközés vasárnap délelőtt történt a 20. kerületben a Nagysándor József utca és a Mártírok útja kereszteződésében.

Csúnyán összetört a két autó

Pesterzsébeten történt

Egymással szemben haladtak

A baleset úgy történhetett, hogy a két autó egymással szemben közlekedett a Nagysándor József utcában. A Volkswagen Polo a Nagykőrösi úti felüljáró irányából érkezett.

Mindkét autó látszólag zöld utat kapott, de nem

Az ütközés előtt a kék skodás balra akart kanyarodni a Mártírok útjára, de nem vette észre a szemből érkező Polót. Mindkét autónak zöldet mutatott a jelzőlámpa. Ilyenkor az egyenesen haladónak van elsőbbsége.

Elrántotta a kormányt

A Skoda vezetője pont akkor rántotta balra a kormányt, amikor odaért a másik autó, szinte frontálisan ütköztek, ezért tört össze nagyon mindkét autó.

Ezt a kárt nehéz megjavíttatni

Kórházba vitték a sofőröket

A helyszínen tartózkodó tudósítónk arról számolt be, hogy mindkét sérültet kórházba vitték a mentők, de a sérüléseik szerencsére nem súlyosak.

Friss jogosítvány

Úgy tudjuk a Volkswagen Polo sofőrje frissjogsis tanulóvezető, neki volt elsőbbsége, és nagyon el volt keseredve a baleset után.

A hétvégén a második baleset Pesterzsébeten

Tegnap is Pesterzsébeten történt egy baleset. Akkor a Klapka és a Szabadság utca sarkán egy furgon és egy Hunday Matrix ütközött össze, állítólag körözték az ittas sofőrt.

Piás lehetett a sofőr

Nem adott elsőbbséget

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál tudósítója akkor is a helyszínen volt. Arról számolt be, hogy a szombati a baleset is úgy történhetett mint a vasárnapi: az egyik autó vezetője nem adott elsőbbséget a másiknak. Személyi sérülés nem történt, de megtudtuk, hogy a Hunday sofőrje ittas volt, illetve a baleset helyszínén tartózkodók szerint körözés alatt is áll.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián