Meghalt egy 20 éves fiatalember, miután elmerült a szigetcsépi szabadstrandon. Eltünése után a helyszínen tartózkodó búvárok és egy szigetújfalui lakos azonnal keresni kezdte. Végül szonárral találták meg a holttestet.

Eltűnt a vízben

Vasárnap délután Szigetcsép Szabadstrandon elmerült a vízben, majd eltűnt egy ember. Kis-Sziget Önkéntes Tűzoltó Egyesület Szigetújfalu tagjait 16 óra 39 perckor riasztották a helyszínre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Forrás: Kis-Sziget Önkéntes Tűzoltó Egyesület Szigetújfalu

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

2 búvár azonnal keresni kezdte

2 búvár a helyszínen tartózkodott ők azonnal bekapcsolódtak a keresésbe. Illetve a helyszínen volt még Bíró János, szigetújfalui lakos aki egyből segítséget nyújtott a szonárral rendelkező csónakjával.

Szonárral keresték az elmerült férfit

Forrás: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat.

Jöttek a katasztrófavédők is

Az önkéntes tűzoltók azonnal riasztották a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeletétől Szigetcsépről, akiknek szonártechnikával kellet beavatkozniuk.

Megtalálták az áldozatot

„A helyszínre elsőként kiérkező önkéntes tűzoltók pontos helyszínmegjelölésének köszönhetően a testet hamar megtaláltuk, a búvárok a felszínre hozták, de sajnos az életét már nem lehetett megmenteni” – írta Facebook oldalán a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat.

20 éves férfit húztak ki a vízből

Hiába érkezett a gyors segítség, már csak az eltűnt személy holttestét tudták kihozni a vízből. Az áldozat egy 20 éves fiatalember.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A férfi holttestét hozták fel a kutatómentők

Forrás: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat.

A Joker tóban is elmerült egy fiatal

A Facebookon az egyik hozzászóló azt írja, hogy egy hasonló eset történt Dunaharasztiban, a Joker tóban. Ott is elmerült egy fiatalember, aki 10 percig volt a víz alatt. A mentők 40 percig élesztették újra, miután stabilizálták az állapotát, kórházba szállították.

Ez is érdekelhet

„A testvérei nagyon várják már haza Dávidot” – mondta a Balatonba fulladt 17 éves fiú édesanyja, akinek a gyermeke akkor látta először a Balatont, amikor elnyelte a víz

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Kis-Sziget Önkéntes Tűzoltó Egyesület Szigetújfalu