Egy gyalogátkelő előtt kezdett előzni a Volkswagent vezető nő, közben az előtte haladó furgon balra kanyarodott. Amikor a nő észlelte, hogy baj van, elkapta a volánt, de már késő volt egy villanyoszlop állította meg az autóját.

Balra akart kanyarodni

Egy Fiat Doblo furgon haladt csütörtök délután Vecsésen, a Besztercei utcán, majd középkorú férfi sofőrje a Halmy József térhez érve balra akart kanyarodni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kidőlt a villanyoszlop

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Zebra előtt kezdett előzni

Eközben ugyanebbe az irányba igyekezett egy Volkswagen Eos, amelynek hölgy vezetője úgy döntött, hogy a kijelölt gyalogátkelő és a 30 kilométeres sebességkorlátozás ellenére megelőzi a furgont.

Leszakadt az autó eleje

Összeütköztek

Az sajnos nem derült ki a helyszínen, hogy a Fiat indexelt-e a kanyarodás előtt, mindenesetre a kereszteződésben összeütköztek, majd a Volkswagen a sarkon álló villanyoszlopnak rohant és kidöntötte azt.

A bal eslő része csúnyán összetört

Nem ismerték el a felelősséget

Szerencsére a VW vezetője használta a biztonsági övét, így nem sérült meg, mint ahogy a Fiat vezetője sem, viszont egyikük sem ismerte el a felelősségét a helyszínen.

A furgon jobban megúszta

Áram alatt volt a villanyoszlop

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a járműveket, illetve lezárták a kereszteződést az áram alatt lévő villanyoszlop miatt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK