A Netflix-sorozat rendezője tette a bejelentést, a csatorna még nem reagált. A 6. évad forgatását szüneteltetik.

Szüneteltetik

II. Erzsébet emléke iránti tiszteletből egy időre várhatóan szünetelni fog A Korona című sorozat forgatása – írta a variety.com. A korona író-rendezője egy e-mailben tudatta a hírt.

Szerelmeslevél

A cikket és a többi reakciót a Forbes.hu foglalta össze. Eszerint Peter Morgan az uralkodóhoz írt „szerelmeslevélként” jellemezte a szériát, amelynek jelenleg a hatodik évada volt készülőben.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tisztelet

„Nincs mit hozzátennem, csak a csendet és tiszteletet. Azt hiszem tiszteletből a filmezést is abbahagyjuk” – írta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Most jön az 5. évad

A Netflix egyik legnagyobb produkciójának ötödik évada novemberben jelenik meg, jelenleg a hatodik évad forgatását készítik elő.

Diana

Előbbi híresztelések szerint az 1990-es évekről és Diana hercegné haláláról fog szólni, még az utolsó évad az 1997-es tragédia utóhullámait és a kétezres évek elejét mutatja majd be.

Átírhatják a 6. évad forgatókönyvét

Elképzelhető azonban, hogy a sorozat végpontja II. Erzsébet halálával újraíródik, hogy ezzel A Korona teljes életművét felölelő képet mutathasson a néhai királynőről.

Hivatalosan még nem erősítették meg

A Netflix egyelőre még nem reagált a híresztelésekre. Az ötödik és hatodik évadban II. Erzsébetet Claire Foy és Olivia Colman után Imelda Staunton fogja alakítani.

A foci is megáll

Közben bejelentették, hogy elhalasztják Premier League, azaz az angol bajnokság hétvégi meccseit. Richard Masters, a PL vezérigazgatója az alábbiakat mondta: „Mi és a klubjaink szeretnénk tisztelegni őfelsége hosszú és kitartó uralkodása előtt. A leghosszabb ideig hatalmon lévő uralkodónként inspirációt jelent mindenki számára”.

Csütörtökön hunyt el a királynő

Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta 2022. szeptember 8-án meghalt II. Erzsébet királynő, az Egyesült Királyság uralkodója, aki 70 és fél évig uralkodott. Várhatóan, a protokoll szerint, 9 nap múlva temetik el. A 97 esztendős királynő halálát, egy ausztrál orvos szerint, súlyos keringési betegség okozhatta.