Útlezárásokra, illetve jelentős torlódásra kell a fővárosban közlekedőknek számítani délutántól egészen késő estig.

Mérkőzés a Puskásban

Ma este mérkőzik meg ugyanis egymással a Puskás Arénában a holland és a cseh labdarúgó válogatott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Erre kéri az utasokat a BKK

A BKK járatsűrítéssel készül az esti mérkőzésre, a társaság arra kéri a közlekedőket, hogy közösségi közlekedéssel, illetve gyalog közelítsék meg a Puskás Arénát és a városligeti szurkolói zónát.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Itt lesznek lezárások

A BKK még korábban tudatta: a Puskás Aréna környezetében az esti nyolcaddöntő miatt útlezárásokra kell számítani, amelyek hatással lehetnek a Pest keleti részén, különösen a Zuglón vagy a Hungária körúton áthaladók közlekedésére, írja az szmo.hu.

Ez is érdekelhet:

Jelentős torlódás

Jelentős torlódásra számíthatnak továbbá azok is, akik délután vagy este autóval térnek vissza Budapestre, éppen ezért, aki tudja érdemes jó előre megterveznie az utazását, induljon el időben, és figyeljen fokozottan a tájékoztatásokat.

Ez is érdekelhet:

Nincs parkolási lehetőség

A BKK ezen túlmenően azt is közölte, hogy a vasárnapi meccs ideje alatt a a stadionnál és környékén változatlanul nincs parkolási lehetőség, a környezetében pedig előreláthatóan 14 órától körülbelül 22 óráig közúti korlátozásokra kell számítani.

Ezt javasolják

A BKK a kötöttpályás közlekedési eszközök – azaz a metró és a villamos – igénybevételét javasolja, valamint azt, hogy aki csak teheti, ne közelítse meg meccsnapon gépjárművel a környéket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dugó Budapesten – Fotó: MTI