Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt tragikus baleset történt szombat hajnalban Budapesten, a Hegyalja úton. A baleset során ketten meghaltak, köztük egy fiatal lány is.

Ketten meghaltak

Mint megírtuk a Hegyalja út 50. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két autó. Az egyik járműben négyen utaztak, akik közül a vezető és az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű két utasa szintén megsérült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

24 éves férfi és 22 éves nő az áldozatok

Az ATV információi szerint a Honda sofőrje, egy 24 éves férfi, és a mellette ülő 22 éves nő a baleset áldozatai. A másik jármű két utasa szintén megsérült.

A család egy barátja megható szavakkal búcsúzott a fiatal lánytól

A fiatal lánytól a család egyik barátja megható sorokkal búcsúzott Facebook-oldalán, ahol képet is megosztott a lányról és a baleset helyszínéről.

Egyetlen gyerek volt

“Ma hajnalban bekésen aludt egy szülőpár sokunk barátai, majd csengetésre ébredtek.Ezzel véget is ért az az életük úgy, ahogy eddig élték. Eltört minden, vége. Elvesztették a mindenük, a csodát, a világ közepét, az egyetlen igaz kincsüket.Ma hajnalban egy tragikus balesetben gyerekkori barátom, bajtársam, kollégám és csupaszív felesége elvesztették egyetlen lányukat.” – olvasható a bejegyzésben.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Megszakad a szív

“Egy fantasztikus gyereket, egy jó tanuló, jó szívű, csupa örök mosoly, cserfes nem is lány, sokkal inkább már kész nőt. Elfogadhatatlan, hihetetlen, nem akarjuk, neeeeem, neeeem és nem.Bele lehet őrülni, nem tud a szív megnyugodni, nem vagyunk képesek felfogni. Nem és nem, nem akarjuk a hajnalt, nem, nem akarjuk, hogy így maradjon, neeeem.Miközben a könnyek között meg, megcsillan a gondolat , igaz és ez sajnos nem álom , ez a valóság. Tényleg eltört valami, a szív hasadt ketté. A fájdalom leírhatatlan és semmihez nem hasonlítható.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Donka Ferenc