Gáspár Laci az RTL élő műsorában az Omega frontemberére, Kóbor Jánosra emlékezve a Gyöngyhajú lány című slágert énekelte el. A refrénbe azonban hiba csúszott, mert Laci véletlenül Zöldhajú lányt énekelt. Óriási botrány lett az apró bakiből. A videó egy darabig látható volt a legnagyobb videómegosztón, majd az RTL szerzői jogokra hivatkozva letiltotta. Az ilyen videók kincset érnek az Interneten, nem lepődnénk meg, ha zárt csoportokban terjedne tovább a ciki felvétel.

Zöldhajú lány

Gáspár Laci az RTL élő műsorában az Omega frontemberére, Kóbor Jánosra emlékezve a Gyöngyhajú lány című slágert énekelte el. A refrénbe azonban hiba csúszott, mert Laci véletlenül „Zöldhajú lányt” énekelt. A videó egy darabig látható volta Youtub-on, majd az RTL letiltotta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Morcos lehet az RTL

Mivel a Youtube-on rengeteg olyan RTL-es tartalom érhető el, amelyet nem az RTL töltött fel, így nagyon valószínű, hogy az RTL ráugrott erre a videóra és ahol felbukkan, írnak egy levelet, hogy vegyék le.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kínos baki

A csatorna számára vélhetően kínos a baki, hiszen a hétvégi húzóműsoruk egyik fontos celebjén röhög az ország. Szegény Gáspár Laci kapott is rendesen hideget-meleget a nézőktől, ő maga sem érti hogyan énekelhetett gyöngyhajú helyett zöldhajút.

Rázúdult a népharag

Az RTL Klub oldalára nem került fel a Gáspár Laci előadása. A Dunakeszin élő énekes a baki után a tehetségkutató házigazdájának, Miller Dávidnak azt mondta, hogy izgalmában rontotta el a dalszöveget. Bárhogy is történt Lacit sokan támadták.

A TV2-es Majka megvédte Lacit

Az RTL celebjei nem voltak túl hangosak Laci védelmében, a leglátványosabb kiállása talán Majkának, a TV2 műsorvezetőjének volt. Azt írta a Facebook oldalán, hogy egy dalszöveget bármikor el lehet rontani, emellett méltatlannak érzi, hogy olyanok is Gáspár Lacin élcelődnek, akik eddig azt sem tudták, hogy szól az Omega slágere. “Nincs a bolygón olyan, aki ne hibázott volna”.

Teljesen összezuhant

“Nagyon összezuhantam utána, én már ott tudtam azért, hogy akkorát hibáztam. Konkrétan nem is bírtam volna másról beszélni. Nekem ott kellett egy óra, mire picit összeszedtem magam, hogy tudjam tovább folytatni.”  – mondta Gáspár Laci Balázsék reggeli műsorában.

Bűnbánat a gardróbban

Laci nemrég egy videóval reagált, amelyben az Apostol együttes A legtöbb ember ott hibázza el című számát énekelte. Laci a felvételt minden bizonnyal a dunakeszi háza gardróbjában rögzítette, vállfán függő öltönyök és gondosan összehajtogatott pulóverek közt kesereg. A videót ide kattintva nézheted meg.

17 év alatt nem történt ilyen vele

Laci a Rádió1-en arról is beszélt, ha álmában felkeltik, a Gyöngyhajú lány szövegét akkor is tudja. “Nem tudom, hogy mi miatt lehetett ez, 17 év alatt velem még ilyen nem történt amúgy”. – mondta. Ez is érdekelhet: A Dunakeszin élő Gáspár Laci hálát ad az új sportautóért – VIDEÓ!

Így imádkozott Laci az autóért (klikk a képre)

Forrás: Youtube/Gáspár Laci

Bibliai idézettel reagált

A kommentcunamira válaszolva az énekes a műsor másnapján egy bibliai idézettel reagált közösségi oldalán, ahol ezt írta: „Ne örülj, én ellenségem! Elestem ugyan, de felkelek, mert ha még a setétségben ülnék is, az Úr az én világosságom! Mikeás7;8″ – írta Laci.

Tóth Gabi is reagált

Tóth Gabi is reagált Laci bakijára. Ő ezt írta: „Veled vagyunk Gáspár Laci! Együtt kezdtük és tudjuk Verával milyen a lelked! Sok nagy pillanatot adtál az embereknek is a hangoddal, zenéiddel! Szeretünk!” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció -Gáspár Laci és a zöldhajú lány – BPK-montázs