Amint arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Curtis testvérét is elfogták még tavasszl az MTK egykori játékosa, Katzenbach Imre meggyilkolásával összefüggésben. A drámai ügy részletei kapcsán a rapper eddig egyetlen szót sem szólt, azonban most hosszú hallgatást követően megtörte a csendet a testvére ügyével kapcsolatban, egyebek között arról is beszélt, milyen bizonyítékok vannak a rendőrségen a bátyja ellen.

Katzenbach-gyilkosság

Curtis testvérét egy időre nemrégiben kiengedték, ám nem sokkal később visszaküldték a börtönbe. A férfit azzal gyanúsítják, hogy társaival együtt meggyilkolták az MTK egykori futtbalistáját, Katzenbach Imrét. Az eset még 2009-ben történt, a sportolónak pedig állítólag azért kellett meghalnia, mert félmilliárd forinttal a zsebében megszökött egy vállalkozó elől. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lelépett a pénzzel

Ezt követően a gyanú szerint a rengeteg pénzzel megkárosított üzletember felbérelt három embert, hogy hozzá haza külföldről a férfit, majd pedig végezzenek vele.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kapcsolódó:

Megszólaltak a tanúk

Az ügyben állítólag több tanú is megszólalt a rendőröknek. Ők azt mondták, hogy a volt focistát H. Attila csalta a vadásztelkére, ahol Sz. Lajos és L. István a férfit meggyilkolták, majd elásták. A PestiSrácok szerint a valódi megbízó a negyedik férfi, H. László volt. Állítólag a focistának egészen pontosan azért kellett meghalnia, nehogy kipakoljon a milliárdos bűncselekmény-sorozatról, az Eclipse-botrányról.

Várta haza

A drámai történet azonban nem is a focistáé, hanem a feleségéé, Tündéé, aki férje eltűnésekor éveken át várta haza a focistát. A nő remélte, hogy Imre külföldre menekült a Eclipse-ügyként elhíresült többmilliárdos pénzmosási és adócsalási ügye miatt, azonban évek teltek el, és Tünde hiába várt. 

Ez is érdekelhet:

Curtis biztos testvére ártatlanságában

Curtis most a Tényeknek adott interjút, melyben elmondta, hogy teljesen biztos a testvére ártatlanságában, és csak abban tud bízni, hogy idővel a bírásóg is rájön arra, hatalmasat tévedtek. „Én nem tudom róla elképzelni, hogy bármikor is meg tudna ölni egy embert, vagy meg tudott volna ölni egy embert ” – mondta a zenész, aki azt is cáfolta, hogy megtalálták volna a bátyja DNS-ét, mint bizonyítékot. IDE KAPCSOLÓDIK: Világsztárok testőre volt Curtis testvére, Sz. Lajost egy korábbi gyilkosság miatt fogta el a TEK

Nem találtak DNS-t

„Voltak hírek, amiben az volt, hogy a bátyám DNS-ét megtalálták, de ez sem igaz. Nem találtak DNS-t, semmilyen bizonyítékot nem tudnak fölmutatni, a testvérem és a másik két ember ellen, egyedül ennek az embernek a szava van” – árulta el, továbbá azt mondta:

Nincsenek bizonyítékok

„Nincsen bizonyíték a tesómék ellen, és egy olyan embernek a szavára adnak, aki a mai napig börtönben van és börtönben is volt, és egyébként is már ez előtt meg lett gyanúsítva ezzel a gyilkossággal. Igazából bízom benne, hogy a bíróság úgy fog dönteni, már karácsonyra itthon van a testvérem.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A teljes riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Curtis – Forrás: TV2