Kedden késő este, a szakadó esőben baleset történt a fővárosban, személyi sérülés szerencsére nem történt, de a járművek alaposan összetörtek.

Ez történt pontosan

A helyszínen ott volt a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is, aki lapunknak elmondta, hogy a 13. kerületi Váci úton a Petneházy utcánál egy M3-as metrópótló busz a végállomást elhagyva szeretett volna megfordulni, hogy beálljon az indulási oldalra. A jelzőlámpa szabad jelzésére el is kezdte a kanyarodást, azonban a Váci út befelé vezető belső sávjában érkező Volkswagen Multivan férfi vezetője figyelmetlen volt, így a piroson áthajtva éppen a busz elejének rohant. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Helyszíni felvétel:

Nem sérült meg senki

A Volkswagen csúnyán összetört, a bal első futóműve ki is tört, de a sofőr nem sérült meg, utasokat pedig nem szállított. Szerencsére a busz vezetőjének sem esett baja, sértetlenül megúszta a karambolt.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Jöttek a tűzoltók

Érdekesség, hogy a Volkswagen kék villogó használatára jogosult jármű volt, ám a sofőr ezt nem használta a baleset pillanatában. A fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották a helyszínre, áramtalanították a két járművet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Elütöttek egy idős férfit a Bajza utcánál, életveszélyesen megsérült

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.