Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien válásának híre néhány hónappal ezelőtt bejárta a magyar médiát, mint kiderült a színész súlyos alkoholproblémákkal küzd, az elvonót is többször megjárta. Vivien most meglepő, és talán kissé sokkoló őszinteséggel vallott arról, mit kellett átélnie a házasságuk ideje alatt, sőt állítja: Gusztáv miatt vetélt el korábban.

Drámai részletek

Vivien a Frizbi TV YouTube-csatornán péntek este adásba kerülő interjúban beszélt döbbenetes őszinteséggel arról, hogy a házassága utolsó másfél évében a poklok poklát élte át. “Tavaly novemberben két gyerekkori jó barátja megfogta élet-halál közti állapotban, és elvitték Komlóra. 70 kilóra lefogyott 110-ről, véreset pisilt és hányt, az orvosok is azt gondolták, ha így folytatja, decemberben meghal.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindent elvesztett

“Azt mondták neki, nincs mit veszítened, hajléktalan vagy, nincsenek barátaid, lehetőségeid, elvesztetted a családodat, a feleséged, a fiad, saját magad miatt, amit tettél” – mondta Vivien a műsorban, aki azt is elárulta, hogy a férje miatt a vállalkozását is feladta, de nem ez volt a legborzasztóbb, ami történt vele a színész miatt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tévképzetei voltak

A kanapén feküdtem. Részeg volt, lerántotta rólam a takarót, majd azt mondta: egy büdös ribanc vagy. Olyan tévképzetei voltak az alkoholtól, a gyógyszerektől, hogy olyan dolgokat vágott a fejemhez, amelyek nem voltak valósak” – kezdte Vivien a drámai visszaemlékezést, majd hozzátette: az eset során 12 hetes terhes volt.

Őrjöngött

Vivien össze akart pakolni, hogy elhagyja a férjét, fel is hívta az anyukáját, aki a telefonon keresztül hallgatta végig a színész őrjöngését. “Megfogta a cuccaimat, majd azt mondta, nem mész sehova. Mondtam, ilyen opció nincs, mert én tovább egy percig nem szeretnék veled élni.”

Az első pofon

“És akkor megkaptam az első pofonomat tőle. Majd megérkeztek a rendőrök és a mentők” – mesélte megtörten Vivien, aki mindezek ellenére nem tett feljelentést.

Elment a baba

A legszörnyűbb azonban csak ezután következett: Vivien még aznap este rosszul lett, elvesztette a babáját. “Ezt az egészet ő idézte elő, mondjuk ki, amiatt, amin abban a 12 hétben végigmentem várandós nőként. Nem volt nap, hogy józan, normális legyen, hogy érdekelje a születendő gyereke, a felesége, a szakmai karrierje, a lehetőségei, az élete”

Öngyilkos akart lenni

Ha mindez nem volna elegendő Vivien azt az esetet is felidézte, amikor Gusztáv egyszer mellette ülve, az autóban vágta fel az ereit. “A Hungária körúton mentünk éppen hazafelé, nagyon ittas volt, amikor talált egy kupakot, amivel megvagdosta magát. Nyomtam egy satuféket, ő kipattant a kocsiból, majd mondta, hogy ha ez nem jött össze, akkor villamos elé megy.”

Van, amire nem is emlékszik

Vivien egyébként a Blikknek is elárult néhány sokkoló részletet, elmondta Gusztáv többször is megfenyegette. “Egyszer egy hentesbárddal indult meg felém. Több videót is készítettem, mert utólag mindig azt mondta, nem emlékszik. Megmutattam neki, mit művelt. Azon a bizonyos májusi napon, amikor a rendőrök kijöttek, apám is megérkezett, szinte üvöltött velem, hogy kislányom, meddig akarod ezt még csinálni, amíg nem kerül egy kés a hátadba?” – mondta el Vivien, aki bár végleg kiszállt ebből a kapcsolatból, a lelki sebei bizonyosan sokáig nem gyógyulnak majd be. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien – Forrás: RTL Klub