Halálra gázoltak az M0-áson, Törökbálint térségben egy 92 éves gyalogost, adta hírül honlapján a rendőrség.

A helyszínen meghalt a bácsi

A police.hu közlése szerint az M0 autóút 6-os kilométerszelvényében, az M5 autópálya irányába közlekedett gépkocsijával 2023. április 30-án 21 óra 20 perc körül az egyelőre ismeretlen sofőr, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Segítségnyújtás nélkül elhajtott a sofőr

A feltehetően külföldi honosságú, szürke Mercedes Sprinter vezetője adatai hátra hagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök megtették a szükséges intézkedéseket a sofőr azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyomozás indult

A baleset körülményeinek vizsgálatát az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte, egyben nyomozást indított segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt.

Budakeszin is elgázoltak egy gyalogost

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta egy gyalogátkelőhely közelében ütöttek el egy ember Budakeszin április 27-én, csütörtök kora délután.

Februárban egy gyereket sodortak el

Ahogy arról portálunk is beszámolt, februárban egy tizenéves kisfiút sodort el a Domb utca alsó szakaszán egy autós. A helyiek szerint egyáltalán nem meglepő, ami történt, mert ezen a szakaszon minden gyalogos veszélyben van.

Eszméleténél volt

A sérült eszméleténél volt, nem sokkal a történtek után érkezett meg a mentő, és nem sokkal utána a rendőrök is kiértek.

Átszaladt az úton

Egy szemtanú elmondása szerint a kisfiú szaladt át az úton, így sodorta el a Nagyszénászug felől érkező autós. A sérült gyermeket a mentők szállították kórházba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Robbanás volt a 8. kerületben: egy embert a romok alól húztak ki – fotó a helyszínről

Kiemelt kép: Illusztráció