A majális úgy látszik idén is magasra korbácsolja az indulatokat. Szombathelyen egy vendég ütlegelte a taxist, aztán őt verték véresre.

Vasárnap késő este történt a támadás

A rendőröket Szombathelyen, a Gagarin utcába riasztották. Egy utas támadt a taxisofőrre, de mint később kiderült a támadó sokkal rosszabbul járt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Házaspár ült a taxiba

Rögtön az elején komoly vita alakult ki, de akkor még a házaspár között. Azon ment a szócsata, hogy pontosan hova menjenek. Végül a taxis hozott egy döntést, és amit a nő akart, azt követte. – írta a Blikk.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiakadt a férj

A felesége döntésén a férfi annyira kiakadt, hogy elkezdte ütlegelni hátulról a taxist. A sofőr természetesen megállt, és kiszállt a járműből

A feleség állt közéjük

A dühödt utas kiszállt a kocsiból és megpróbálta kirángatni a taxist is. Verekedés alakult ki közöttük, és a feleség hiába próbált a két férfi közé állni, egyiket sem tudta lecsillapítani.

Ezúttal a szemtanúk segítettek

A támadónak most nem volt szerencséje. A közelben tartózkodók a taxis segítségére siettek, és végül az utas járt rosszul.

A mentők vitték el

A járókelők aztán jól helyben hagyták az agresszív férfit, aki a végén véresen terült el a földön. Hozzá mentőt kellett hívni, és az elsődleges adatok alapján súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A taxis sérülés nélkül megúszta

A szegedi taxis ennél rosszabbul járt

A kekvillogo.hu is megírta, hogy az egyik szegedi Facebook-csoportba írta be valaki, akinek az édesapja taxisként dolgozik, hogy milyen súlyos atrocitás érte a napokban. Egy idegen férfi támadt rá mert nem akarta beengedni a kocsijába.

Éjszaka történt az a verekedés is

Április 28-án, nem sokkal éjfél előtt történt az eset. Egy részeg férfi taxival akart hazamenni a Széchenyi térről.

Nem engedte a kocsiba ülni

A taxis – látván a férfi állapotát – nem akarta beengedni az idegent az autójába. Erre a férfi csúnyán összeverte a taxist, majd ki is rabolt.

Hiába voltak szemtanúk, senki sem segített

A Facebook-posztban azt is írták, hogy ebben az időben hiába voltak többen is a környéken, senki sem segített a taxisnak.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: police.hu