A vasárnap sem telik el balesetek nélkül, nemrégiben az 51-es főúton, Dunavarsány térségben történt karambol.

Valaki nekiment balról

A helyszínen ott volt a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is, aki elmondta, egy férfi az Audijával haladt Kiskunlacháza felől Dunaharaszti felé vasárnap délelőtt, amikor is az út mellett húzódó üzletsorhoz érve hirtelen lökést érzett a bal oldalon és már meg is pördült, majd belehajtott az éppen frissen felújított Dock 51 étkezdébe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fotó a helyszínről:

Lezuhant tető

A sodródó autó kiütötte az épület előrenyúló tetejét tartó gerendákat, amitől a tető lezuhant – szerencsére a homlokzat tövében álló üdítő automata valamennyire megtartotta azt, de az ajtók például így is kiszakadtak.

Helyszíni felvétel:

Szerencsére nem állt ott senki

Nyáron egy ilyen balesetből minden bizonnyal tömeges gázolás lett volna, de most szerencsére nem állt ott senki, ezért csak az Audi vezetőjét kellett a mentőknek megvizsgálni, ő szerencsére nem szenvedett sérülést.

Helyszíni felvétel:

A balesetet okozó autós elhajtott

A balesetet okozó jármű elhajtott, jelenleg is keresi a rendőrség. Az épület tetejét targoncával emelték vissza a helyére. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni képek – Forrás: K.A.