Csaknem botrányba torkollt az Orlai Produkciós Iroda Válaszfalak című darabjának tegnapi előadása, ugyanis a színpadon elcsattanó férfi-csók jelent nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Hangos füttyszó

Az egyik néző gyakorlatilag annyira kiakadt, hogy úgy gondolta hangot is ad a véleményének: hangos füttyel fejezte ki, hogy nagyon nem tetszik neki, amit lát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy nevek

A Fidelio azt írja az eset a veresegyházi Mézesvölgyi Szabadtéri Színpad augusztus 11-i előadásán történt. A darabban sokan mások mellett szerepel Hernádi Judit, Kern András, Nagy Dániel Viktor, Pataki Ferenc és Grisnik Petra is.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Felfokozott hangulat

Bess Wohl Tony-díjra is jelölt drámája a szeretetről, tovább annak vad és kiszámíthatatlan természetéről, a beteljesítetlen tervekről, illetve a viszonzatlan érzésekről szól. Ebben az egyik felfokozott, érzelmekkel teli jelenetben csattan el két férfi között egy csók.

Erről az előadásról van szó:

Teljesen felháborodott

Ezen pedig az egyik néző annyira felháborodott, hogy hangos füttyszóval fejezte ki nemtetszését.

Ez is érdekelhet:

Megszólalt az egyik szereplő

Az előadás egyik szereplője Nagy Dániel Viktor a közösségi oldalán posztolt az esettel kapcsolatban, ám bejegyzését azóta már törölte.

Ez is érdekelhet:

Ez állt a törölt posztban

„Üzenem annak a kedves nézőnek, aki fütyüléssel zavarja meg az előadást, ha férficsókot lát a színpadon, hogy ne járjon színházba. Nem kell, tényleg, egy szint alatt nem érdemes. Nem kell a nézőtérre is behozni a politikát, a kék plakátok retorikáját, és az ostobaságot. Mert ez nem véleménynyilvánítás, ez gyökérség. Köszönöm a kollégáim nevében is. #Magyarország #2021 #Gratulálok #a #propagandához”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels