Kidöntött egy közvilágítási oszlopot egy személyautó Budapest 2. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasoron.

Tűzcsapnak ütközött

A baleset következtében az autó egy tűzcsapnak is nekiütközött, illetve kidöntött egy villanyoszlopot és egy terelőoszlopot is. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A helyszínre riasztották az áramszolgáltató és a vízművek szakembereit is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Alkoholt ivott

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint az autót vezető hölgy már az Alkotás utcán végig előzgetett mindenkit, úgy tudjuk alkoholt fogyasztott és bódult állapotban volt.

Így nézett ki a helyszín az ütközés után:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Ellenszegült a mentőknek

Információink szerint a nő ellenszegült a mentőknek, rendőri kényszer hatására tudták csak kórházba szállítani, viszont komolyabban nem sérült meg.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Külföldi autó

Az autót egyébként valószínűleg most hozták külföldről, mert jobb kormányos. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Gombkötő Krisztián