Rácz Jenő tett közzé az Instagram oldalán egy rövid videót, amelyből kiderül, hogy november 9-én startol el a Konyhafőnök VIP következő évada.

Rengeteg izgalom

Rácz Jenő – aki egyébként nemrégiben megnyerte kedvesével a Nyerő Párost – rengeteg izgalmat ígér az új műsorban. Ezt pedig a közösségi oldalán közzétett videó is alátámasztja, ugyanis már ezen a felvételen is drámai pillanatoknak lehetünk szemtanúi.

Kamerák előtt esik össze a Barátok közt színésznője

Az, hogy pontosan mi történik a felvételen nem tudni, annyit látni csupán a néhány másodperces videón, hogy a Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra egyszer csak összesik és a stábtagok igyekeznek támogatni.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD:

Tarol a koronavírus a TV2 táncos műsorában: kiderült, melyik párok nem léphetnek színpadra, többek tesztje is pozitív lett

A sokkoló felvétel itt látható:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#reklam November 9.-én startolunk a Konyhafőnök VIP új évadàval🤩😊 izgalmas lesz, ezt garantálom👍🏻#akonyhafőnökvip @akonyhafonok @rtlmagyarorszag

Ràcz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés,

Koronavírusos volt

A Barátok közt színésznőjének szeptember elején lett pozitív a tesztje, ami után a sorozat forgatását le kellett néhány napra állítani, ő pedig két hétig hatósági karanténba kényszerült. Napokig olyan gyenge volt, hogy csak aludni tudott és mivel egyedül él, rá volt szorulva mások segítségére.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Nagy Feró is elkapta a koronavírust: egy forgatáson derült ki a betegsége

Nagyon legyengült

– Hihetetlenül gyenge voltam, már attól kimerültem, ha egy teát kellett főznöm magamnak. Négy napig aludtam a kimerültségtől szinte egyfolytában és nagyon fájtak a végtagjaim. Olyan érzés volt, mintha az izmaim rövidebbek lettek volna a és feszültek volna folyamatosan.

FRISS!

A Karácsony Gergelyt fikázó, rabosított Berki Krisztián pártot alapít, hajt az állami 150 millióra és beülne a Parlamentbe

Nehezen fogadta el

– Bevallom, nagyon nehéz volt ezt elfogadni. Ám a pszichológusom azt mondta, ha tudatosítom magamban, hogy én mindent megtettem, ami lehetséges, akkor könnyebb lesz. Meg kell tudni bocsátani magamnak. Persze az is borzasztóan nehéz volt, hogy aggódtam anyukámért, hiszen a pozitív tesztem előtt két nappal találkoztunk. Féltem, neki is baja lesz de szerencsére pár nap múlva kiderült, ő nem fertőződött meg.

A Konyhafőnökben is volt már koronás

Még szeptember elején írtunk róla itt a BudapestKörnyéke portálon, hogy pozitív COVID teszt miatt határozatlan időre leáll a Konyhafőnök VIP forgatása.

Egészségügyi szabályok

A verseny forgatása augusztus eleje óta a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett zavartalanul folyt.

PCR tesztek

A műsorban résztvevők PCR tesztelését és a fertőtlenítést megkezdik. A forgatás akkor folytatódik, ha minden résztvevő két negatív PCR teszttel rendelkezik, közölték akkor. Mivel Nagy Alexandra betgsége nem sokkal később derült ki, lehet, hogy a forgatáson pont a koronavírus miatt lett rosszul?

Kiemelt kép: Konyhafőnök VIP