Hatalmas baleset történt Budapest 6. kerületében, a Szív utcában, ahol egy Volvo és egy Audi ütközött össze egymással A BudapestKörnyéke a helyszínről tudósított.

Audi csapódott a Volvoba

A helyszínen tartózkodó tudósítónk arról tájékoztatta lapunkat, hogy a a 6. kerületben, a Szív utcában egy Volvo SUV haladt az Andrássy út felé. A kocsit egy férfi vezette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Szabálytalanul akart a főútra hajtani

Az Andrássy úthoz érve teljesen szabálytalanul át akart hajtani a főúton, a záróvonal ellenére, a Hősök tere felől, a belső sávban viszont éppen akkor ért oda egy hölgy által vezetett Audi, amely vélhetően még a Kodály köröndnél zöldet kapott, így lendületből belecsapódott a Volvoba.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Fotó a baleset helyszínéről:

Az Audi egy kandelábernek vágódott /Fotó: Gombkötő Krisztián

FRISS! Durva balesetet rögzített az M0-áson egy kamera, a részeg sofőr ezután elképesztő dolgokat művelt

A Volvo kereke kiszakadt

Az ütközés hatására az Audi jobbra, egy kandelábernek vágódott, a Volvo pedig vagy 100 métert csúszott az Oktogon irányába, a szemközti oldalon, miközben a jobb első kereke kiszakadt és 3 sávon plusz a szervizúton átrepülve pont két parkoló autó között landolt. Szerencsére a járdán senkit sem talált el az alkatrész.

Durva felvétel a helyszínről:

A Volvo 100 méter csúszott az Oktogon irányába /Fotó: Gombkötő Krisztián

Mindkét sofőr megsérült

Úgy tudjuk mindkét sofőr megsérült, de nem szorultak be, őket a kiérkező mentők kórházba vitték. A kandeláber egyedi gyártású, így duplán drága mulatság lesz a Volvo tulajának az összes kár megtérítése.

Jelenetős a torlódás a baleset helyszínén

A baleset jelentős torlódást okozott az Andrássy úton mindkét irányban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

A balesetben mindkét sofőr megsérül /Fotó: Gombkötő Krisztián

Vitray Tamás vezethette a Volvot

Az Origo információ alapján a Volvot a 88 éves Vitray Tamás vezethette, aki a lapnak azt mondta: “Összeütköztem egy másik autóval, de nincs személyi sérülés” – majd hozzátette, hogy nincs a másik autó egy nő vezette, állítása szerint személyi sérülés nem történt.

Fotók: Helyszíni képek – BudapestKörnyéke – Gombkötő Krisztián