Az M0-ás autóúton Maglód térségében február 12-én éjjel 1 óra körül készült az a felvétel, amely egy durva balesetet örökít meg. Az óriási csattanás után nem volt vége a felvételnek, hiszen a sofőr különös dolgot tett. A videót a cikkünk alján lehet megnézni.

Szalagkorlátnak csapódott

A Magyar Közút kamerája rögzítette, ahogy február 12-én hajnalban egy kocsi a szalagkorlátnak csapódik az M0-áson Maglódnál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Futni kezd a sofőr

A felvételeken az is látszik, hogy a baleset után sofőr, egy hölgy épségben kiszáll az oldalára borult autóból, majd a két szalagkorlát között futni kezd és átmászik a korláton.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Stoppolni kezdett

Miután átment az autópálya ellenkező sávjába, a belső sávban gyalogol és közben az érkező kamionokat próbálja leinteni.

Nem találták a sérültet

A balesetet szenvedett sofőr a sötét éjszakában eltávolodott a roncstól, közben megállnak autósok segíteni a bajbajutott sofőrnek, de nem találják.

Életveszélyes mutatvány

A sérültet kereső autósok az autópályán sétálnak, közben a sötétben jönnek kamionok, igazi életveszélyes mutatványt hajtanak végre a nőt kereső autósok.

Visszavitték a helyszínre

Eközben az is látszik a közút felvételén, hogy a balesetet szenvedett nőt végül kissé távolabb egy kamionos felveszi, aki visszavitte a baleset helyszínére.

Részeg volt

Nem sokkal később a rendőrök megszondáztatták a balesetet szenvedett nőt, kiderült, hogy tök részegen vezetett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó

Ez is érdekelni fog!

Kiemelt kép: részlet a videóból