Szabálytalanul rohant át az úton az a gyalogos, akit vasárnap este elütött egy Ford Ranger a Bem rakparton, nem messze a Margit hídtól. Egy autómentő, két iskolás és egy orvostanhallgató próbálta újraéleszteni a férfit az utcán.

Szabálytalanul rohant át

Az úton szabálytalanul átrohanó gyalogost gázolt egy pick-up vasárnap este a 2. kerületben a Bem rakparton. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva olvashatod el.

Több rendőrautó a balesetnél

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Érkezett a Ford

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítója úgy tudja, hogy egy platós Ford Ranger közlekedett a Bem József rakparton a Margit híd felől a Bem József tér irányába vasárnap kora este.

Nem a zebrán ment át

A Margit híd felhajtója után, már a kijelölt gyalogátkelőhelyet követő szakaszon egy középkorú férfi jobbról megpróbált az autó előtt átszaladni a túloldalra.

Nem tudott megállni az autó

Sajnos a Ford fiatalabb férfi vezetője az esőtől nedves úton már nem tudott megállni és elütötte a férfit, aki métereket csúszott az aszfalton az ütközés erejétől.

Dolgoznak a helyszínelők

Újraélesztés az utcán

Egy épp arra járó autómentő, egy orvostan hallgató és két tanuló tűzoltó kezdte meg az újraélesztését, amelyet a kiérkező mentők folytattak.

Levágták a ruháját

Tudósítónk úgy tudja, hogy az újraélesztéshez le kellett vágni a sérült férfiről ruhát, ezt még az autómentő és a másik három tette meg.

Kórházba vitték

Szerencsére sikeres volt a művelet és a mentők végül kórházba tudták szállítani a férfit, de nagyon súlyosan sérült.

Állt a forgalom

A Bem rakpart ezen szakaszát és a felhajtó ágat a mentés és a helyszínelés idejére lezárták, a 109-es busz is terelve közlekedett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva olvashatod el.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián