Szentendrei út és Raktár utca lámpás csomópontjában hetente több karambol történik, kedd délelőtt is nagy csattanás hallatszott, majd szirénák hangja hasított a levegőbe.

A VW jobb oldala törött össze

Elektromos Honda a buszsávban

A Flórián tér felől egy Honda elektromos autóval haladt egy fiatal férfi, a buszsávban, az ő elmondása szerint szabad jelzésen, amikor neki balról a Raktár utcából elé vágódott egy Volkswagen Polo, melyet szintén egy férfi vezetett.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Mentőcsapat a Honda körül

Járdára csapódott

Az ütközés elkerülhetetlen volt, a Honda a VW jobb oldalába rohant, ettől a VW a járdára csapódott.

Téglafalat is kidöntött az autó

Kidöntött egy korlátot

Szerencsére gyalogos épp nem tartózkodott ott, az autó kidöntött egy korlátot, végül az Alapítványi Iskolák Egyesülete előtt található beton virágtartókat lerombolva állt meg.

Kinyilt a légzsák

A Volkswagen kifli alakban meghajlott, a műszerfala is összetört, a vezető légzsákja kinyílt. Sofőrje az ütközés következtében a roncsba szorult.

Helyszínelnek a rendőrök

Feszítóvágó kellett

A tűzoltók feszítővágó segítségével, a jobb oldali ajtó levágásával szabadították ki, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították. A Honda sofőrje nem sérült meg a baleset során.

Itt történt a baleset

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián