Édesapja is feltűnik Tóth Gabi új klipjében. Az énekesnő szerint az utóbbi időszakban egy karaktermészárlás folyt ellene, erre válaszolt a „Szeretni jöttem” című dalával.

Új klippel jelentkezett Tóth Gabi

Új klippel jelentkezett Tóth Gabi. Az énekesnő a „Szeretni jöttem” című dalát közösségi oldalán úgy vezette fel, hogy „válaszom a gyűlöletre, ami remélem utat talál majd a legtöbb ember lelkéhez!”  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Barnára váltott Tóth Gabi

Barnára festette haját Tóth Gabi. Az énekesnő a TV2 reggeli műsorában kedden elmondta, hogy már zajlik az átalakulása minden téren, ez immár a haján is meglátszódik, visszatért ebben a formában is a gyökereihez, és újra természetes barna hajjal tündökölt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nehéz időszakon van túl

Tóth Gabi arról is beszélt, hogy élete egyik legnehezebb időszakán van túl, amelynek egy dallal is igyekeztek pontot tenni a végére.

Karaktermészárlás volt

„Az egy konkrét karaktermészárlás volt. Akár politikailag olyan dolgokat húztak rám, amikhez nem értek” – vallotta be az énekesnő az Eucharisztikus Kongresszus után rá zúduló népharagról.

Módosították a szöveget

Gabi idén szeptemberben Ferenc pápa szentmiséje előtt a Hősök terén lépett fel az „Én szíven” című dalával.  A nóta refrénjét a pápa tiszteletére módosította az énekesnő. Az „erdőben szeretkeznénk”” kezdetű sort, „erdőben ölelkeznénk”-re módosították, hogy az szalonképesebb legyen.

A való életben csak szeretett kap

Azt is elmondta, hogy a való életben soha nem kapott még rosszat senkitől, csak szeretetet és gratulációt. Mindezeket igyekezett a legújabb dalában is megjeleníteni, a dal ötletével őt keresték meg.

Mély fájdalmat élt át

„Látták, hogy mik történtek velem, és ez őket megihlette… és igen, itt mutatom meg először, hogy milyen mély fájdalmakat éltem meg” – mondta könnyes szemmel Gabi.

Édesapja is szerepel a klipben

Gabi új klipjében édesapja is szerepel, aki soha nem vállalt még nyilvános fellépést. Az énekesnő elmondta, hogy a rendező, Indián ötlete volt, hogy legyen a klipnek egy szereplője, akinek szeme mindig ott van a kislányán, így esett a választás Tóth apukára.

Tóth apuka szeme mindig a kislányán van

Forrás: youtube.com

Nagy karácsonyi bulira készülnek

A Tóth család idén minden idők legnagyobb bulijára készül karácsonykor. Vera párjának palkonyai éttermében rendezik meg a hatalmas banzájt. Összejön a Tóth, a Krausz és a Pauli família. A konyha azonban azárva lesz a lányok előtt, hiszen Tóth Vera párja, Pauli Zoltán, és Gabi férje Krausz Gábor is elismert séfek.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tóth Gabi új klipjét itt tudod megnézni

Kiemelt kép: