Édesapja is feltűnik Tóth Gabi új klipjében. Az énekesnő szerint az utóbbi időszakban egy karaktermészárlás folyt ellene, erre válaszolt a „Szeretni jöttem” című dalával.

Új klippel jelentkezett Tóth Gabi

Új klippel jelentkezett Tóth Gabi. Az énekesnő a „Szeretni jöttem” című dalát közösségi oldalán úgy vezette fel, hogy „válaszom a gyűlöletre, ami remélem utat talál majd a legtöbb ember lelkéhez!”  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Barnára váltott Tóth Gabi

Barnára festette haját Tóth Gabi. Az énekesnő a TV2 reggeli műsorában kedden elmondta, hogy már zajlik az átalakulása minden téren, ez immár a haján is meglátszódik, visszatért ebben a formában is a gyökereihez, és újra természetes barna hajjal tündökölt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nehéz időszakon van túl

Tóth Gabi arról is beszélt, hogy élete egyik legnehezebb időszakán van túl, amelynek egy dallal is igyekeztek pontot tenni a végére.

Karaktermészárlás volt

„Az egy konkrét karaktermészárlás volt. Akár politikailag olyan dolgokat húztak rám, amikhez nem értek” – vallotta be az énekesnő az Eucharisztikus Kongresszus után rá zúduló népharagról.

Módosították a szöveget

Gabi idén szeptemberben Ferenc pápa szentmiséje előtt a Hősök terén lépett fel az „Én szíven” című dalával.  A nóta refrénjét a pápa tiszteletére módosította az énekesnő. Az „erdőben szeretkeznénk”” kezdetű sort, „erdőben ölelkeznénk”-re módosították, hogy az szalonképesebb legyen.

A való életben csak szeretett kap

Azt is elmondta, hogy a való életben soha nem kapott még rosszat senkitől, csak szeretetet és gratulációt. Mindezeket igyekezett a legújabb dalában is megjeleníteni, a dal ötletével őt keresték meg.

Mély fájdalmat élt át

„Látták, hogy mik történtek velem, és ez őket megihlette… és igen, itt mutatom meg először, hogy milyen mély fájdalmakat éltem meg” – mondta könnyes szemmel Gabi.

Édesapja is szerepel a klipben

Gabi új klipjében édesapja is szerepel, aki soha nem vállalt még nyilvános fellépést. Az énekesnő elmondta, hogy a rendező, Indián ötlete volt, hogy legyen a klipnek egy szereplője, akinek szeme mindig ott van a kislányán, így esett a választás Tóth apukára.

Tóth apuka szeme mindig a kislányán van

Forrás: youtube.com

Nagy karácsonyi bulira készülnek

A Tóth család idén minden idők legnagyobb bulijára készül karácsonykor. Vera párjának palkonyai éttermében rendezik meg a hatalmas banzájt. Összejön a Tóth, a Krausz és a Pauli família. A konyha azonban azárva lesz a lányok előtt, hiszen Tóth Vera párja, Pauli Zoltán, és Gabi férje Krausz Gábor is elismert séfek.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tóth Gabi új klipjét itt tudod megnézni

Kiemelt kép: