Szerelmi bánata miatt ugrott ki a 8. emeletről egy 15 éves fiú Budapesten. Tamást életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol több szervét is kivették. Barátai szerint szerelme szakított vele, emiatt akart meghalni a fiatal fiú.

Kiugrott a nyolcadikról

Életveszélyes állapotban szállították a mentők kórházba azt a 15 éves fiút, aki öngyilkosságot kísérelt meg, miután szakított vele a barátnője. Tamás kiugrott a nyolcadik emeletről, de a csodával határos módon túlélte a zuhanást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A puha földre esett

A szerencséjéhez az is hozzájárulhatott, hogy a napokig tartó esőzések következtében fellazult földes területre esett, nem pedig a fél méterrel arrébb levő aszfaltra.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fájdalmában nyögött

A szemtanúk szerint a szülők azonnal a gyermekük segítségére siettek. Nem tudhatták, hogy Tamás túlélte-e a zuhanást, de némileg megkönnyebbültek, amikor meghallották a hangját. A fiú egy szót sem volt képes kimondani, csak nyöszörgött fájdalmában.

Több szervét is eltávolították

A mentők kórházba szállították, azóta többször megműtötték,  eltávolították az egyik veséjét, illetve a lépét. A fiú az ismerősök szerint rendezett családból származik. Tamásnak egy nővére van.

Megszólalt a barát

„Értelmetlen egy lány miatt meghalni! Annyi szép és rendes lány szaladgál az országban, ráadásul biztosra vehető, hogy Tomi könnyen talál magának újat, hiszen népszerű srác. Nagyon reméljük, hogy felépül és teljes életet élhet” – mondta a Metropolnak a család egyik barátja.

Tele van szeretettel

„A fiút az iskolában is sokan kedvelik.  Szókimondó, de tisztelettudó. Előfordul, hogy a folyosón spontán odamegy egy-egy diákhoz vagy tanárhoz, és megöleli őket. Látszik rajta, hogy óriási szíve van, és fontos neki, hogy szeressék” – mesélte Tamásról az egyik iskolai ismerőse.

Üzentek a szerelmének

„Ne hibáztassa magát! Jogában állt Tomival szakítani, ha kihűltek az érzései. Tény, hogy egy gyönyörű lányról van szó, ezért érthető, hogy Tamás elkeseredett, de ettől még nem kellett volna megpróbálnia eldobni az életét. Semmi és senki nem ér annyit” – üzenték a barátok Tomi szerelmének.

Tragédia Sümegen

Az utóbbi pár napban Tomi a harmadik kamasz, aki véget akart vetni az életének. Múlt héten Sümegen, egy 16 éves fiú feküdt a vonat alá, miután társai túlsúlya miatt csúfolták. Pisti nem élte túl a tragédiát.

Eszter tragédiája

Csütörtökön írtunk arról, hogy Vaskúton, egy nyolcadikos lány akasztotta fel magát. Eszter szerelmi bánata miatt választotta a halált. Holttestét édesapja találta meg. Iskolatársai és családja gyászolja. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció