Hétfő este hét óra körül súlyos baleset történt a 10. kerületben az Éles sarok közelében. A 62A villamos előtt a tilos jelzésen akart átszaladni egy gyalogos, de elütötte a szerelvény.

Nem sikerült átszaladni a villamos előtt

A baleset Kőbányán történt a Körösi Csoma Sándor út és a Harmat utca kereszteződésében. Éppen érkezett az A62-es villamos az Éles sarok felől, amikor a gyalogos a tilos jelzés ellenére át akart szaladni az érkező szerelvény előtt. Nem sikerült neki.

Műszaki üzemzavar-elhárítók a helyszínen

Maga alá gyűrte a gyalogost

A villamos elgázolta, maga alá gyűrte a gyalogost, aki beszorult a villamos első kerekei elé és súlyosan megsérült.

Dolgoznak a helyszínelők

Tűzoltók emelték ki a villamos alól

A sérült gyalogost a tűzoltók segítségével sikerült kiszabadítani a szerelvény alól. A helyszínen vérfoltok vannak, a BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítójának elmondása szerint nehéz lenne letagadni, hogy súlyos baleset történt.

Kisiklott a villamos

Kőbányán a Kőrösi Csoma – Harmat utca sarok veszélyes helyszín. Három napja egy autó és a 3-as villamos ütközött ugyanitt. Akkor villamos kisiklott, daruval kellett visszaemelni a sínekre.

Daruval emelték vissza a szerelvényt a sínre

Nem sikerült átslisszolni a villamos előtt

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja a baleset úgy történt, hogy a Mercedes kínai származású sofőrje megpróbált a Harmat utcából balra kanyarodni úgy, hogy gyorsan átslisszol a villamos előtt. Pont úgy nem sikerült neki a manőver, mint most a gyalogosnak.

Három napja is sok helyszínelő dolgozott itt

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián