Egy autó ütközött a 3-as villamossal a 10. kerületben az Éles sarok közelében a Körösi Sándor Csoma úton. A villamos kisiklott, daruval kellett visszatenni a sínekre.

Kisiklott a villamos

Egy Mercedes ütközött a villamossal

Leállt a villamosközlekedés pénteken este kilenc óra előtt a 3-as vonalán a 10. kerületben, mert a Kőrösi Csoma Sándor út és a Harmat utca sarkán összeütközött egy Mercedes Vito és a villamos.

Nem sikerült átslisszolni a villamos előtt

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja a baleset úgy történt, hogy a Mercedes kínai származású sofőrje megpróbált a Harmat utcából balra kanyarodni úgy, hogy gyorsan átslisszol a villamos előtt. Nem sikerült a manőver.

Fékbe taposott a vezető

A villamos elkapta a Mercedes hátsó ajtaját, ezután a fékbe taposott a villamosvezető. Az utasok szerencsére ültek, így senki sem esett el és nincs sérült sem.

Műszaki csapat dolgozik a helyszínen

Kisiklott a villamos

A balesetet követően nem sokkal megérkeztek a rendőrök és a BKK mentőegységei, mert a villamos kisiklott, üzemképtelen lett.

Daruval emelik fel a villamost

Úgy tudjuk a balesetet okozó kínai férfi nyugodtan sétálgat a helyszínen, közben a BKK műszaki mentő csapata egy daruval emeli vissza a villamost a vágányokra.

Korlátozták a forgalmat a környéken

A baleset idején nem jártak az érinett szakaszon a 3-as villamosok és a Kőrösi Sándor Csoma út is részlegesen le volt zárva.

Itt történt a baleset

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián