Bombariadó volt egy budapesti plázában! Kiürítették a 11. kerületben található Eleven Centert, valamint a mellette található benzinkutat, gépfegyveresek vették körbe az épületet.

Mindenkinek ki kellett mennie az épületből

Hétfőn 17 óra magasságban bombariadó miatt ürítették ki az épületet, illetve a benzinkutat is el kellett hagyniuk az embereknek – írja a Ripost.

Itt van az Eleven Center

Gépfegyveres katonák vonultak a helyszínre

Az érintett területet gépfegyveres katonák biztosították, a tűzszerészek pedig megkezdték az épület átkutatását.

Pár perc alatt kellet elhagyni az épületet

A Metropol munkatársának nyilatkoztak a bevásárlócentrum dolgozói, akik elmondták, 17 óra körül jelentek meg a rendőrök és pár perc leforgása alatt kellett elhagyniuk az épületet.

Melegedőbuszban várták az átvizsgálás végét

A pláza dolgozói egy melegedőbuszban várakoztak, amíg a tűzszerészek átvizsgálták az épületet. Úgy tudjuk, nemsokkal 19 óra előtt a dolgozók visszatérhettek az épületbe.

Így néz ki az Eleven Center, az újjaddal mozgathatod a képet

Bombariadó a Samsung gyárban

Szinte napra pontosan egy éve, 2020. január 13-án írtunk utoljára bombariadóról itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon. Akkor a gödi Samsung-gyárat zárták le és teljesen kiürítették az épületet, végül nem találtak robbanószert.

Szétverték a szobákat

A 11. kerületről néhány napja írtunk annak kapcsán, hogy két féléves tanulmányi eltiltást és két féléves kollégiumi kitiltást kapott szankcióként az a két diák, akik még november elején rombolni kezdtek a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói a Schönherz Kollégiumban, azt követően, hogy Orbán Viktor bejelentette az új járványügyi intézkedéseket, köztük a felsőoktatás áttérését digitális tanrendre, és a kollégiumok bezárását.

Ez is érdekelni fog!

Kiemelt kép: illusztráció