Aradszki András országgyűlési képviselő leküzdötte a Covid-19 vírust, és több hetes intenzív kórházi kezelés után elkezdődött a rehabilitációs kezelése. A képviselő most azt nyilatkozta, hogy nehéz, embert próbáló heteken van túl.  

Érd képviselője elkapta a koronavírust

Aradszki András novemberben fertőződött meg a koronavírussal, hetekig intenzív osztályon ápolták, majd lélegeztetőgépre került.

Múlt héten javult az állapota

Több mint egy hete nincs altatásban, kommunikál a környezetével és gépi lélegeztetésre sem szorul Aradszki András már – írta múlt héten az Érdi Hírek.

Ez is érdekelhet

Elkapta a koronavírust Galambos Lajos – nemrég arról beszélt a zenész, hogy tüdőtágulata miatt végzetes lehet nála a fertőzés

„Fele sem tréfa”

“Ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát” – üzente a közel másfél hónapja kórházban fekvő, de immár a gyógyulás útjára lépő Aradszki András az Érdi Híreknek adott exkluzív nyilatkozatában.

Köszönetet mondott az orvosoknak

„Istennek hála, már a gyógyulás útján járok. Hálás szívvel mondok köszönetet a családomnak; Dr. Merkely Béla rektor úrnak, Dr. Gál János úrnak, a SOTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika igazgatójának, a fiatal, okos és gyors döntéseket hozó orvosoknak, a kedves nővéreknek, gyógytornászoknak, a pszichológusnak, a munkatársaknak, akik szakszerűen gondoskodtak 50 napig rólam, hiszen nélkülük nem tudtam volna legyőzni ezt az alattomos és veszélyes vírust” – mondta az erdihirek.hu-nak a képviselő.

A kormánypárti politikusnak is megköszönte az imát

A KDNP-s képviselő ezután megköszönte az egyházi vezetőknek is, hogy imádkoztak érte. Politikustársait sem hagyta ki: „a KDNP és FIDESZ frakció tagjainak, a kedves munkatársaknak, minden jóbarátomnak, munkatársamnak, minden kedves ismerősömnek és a jószándékú embereknek, hogy imádkoztak, szorítottak gyógyulásomért. Isten áldását kérem életükre!”

Rehabilitációs kezelést kap

“Az orvosok most rehabilitációs intézetben fejezik be 50 napos intenzíven eltöltött gyógyításomat” – mondta a 64 éves  parlamenti képviselő.

Ez is érdekelhet

Kidöntötte a fénysorompót a jogsi nélkül, piásan vezető sofőr

Kiemelt kép: Aradszki András – Forrás: Facebook