Elkapta a koronavírust Galambos Lajos. A zenész állapotáról semmit nem lehet tudni, betegsége is úgy derült ki, hogy nem jelent meg hétfőn az ügyében kitűzött tárgyaláson.

Elkapta a koronavírust

Nem jelent meg hétfőn a Budaörsi Járásbíróságon Lajcsi. A zenészt 30 milliós közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolják, mégsem ült ott a vádlottak padján, mint kiderült azért nem, mert elkapta a koronavírust.

Vasárnap kapta meg az eredményt

„Ügyfelem reggel, nem sokkal a tárgyalás előtt írt nekem, hogy vasárnap délután kapta meg a COVID teszt eredményét, amely pozitív lett” – mondta a Blikknek a bíróságon Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián.

Veszélyes lehet rá a koronavírus

„A tüdőtágulásom miatt számomra könnyen végzetes lehet a COVID, úgyhogy én nem bízhatok abban, hogy ha elkapom, akkor pillanatok alatt átfut rajtam a betegség” – nyilatkozta tavaly szeptemberben a zenész.

Fia is elkapta a vírust

A zenészt 2019-ben mentő vitte el a bíróságról, miután összeesett a mellékhelyiségben, szúrt a mellkasa, rosszul volt, Tavaly szeptemberben Lajcsi fia, István fertőződött meg, majd ősszel az egyik vádlott édesapja kapta el a rettegett vírust, ez okozott kisebb felfordulást a tárgyalóteremben.

Öt éve tart a kálvária

Lajcsit és feleségét öt évvel ezelőtt vádolták meg közműlopással, habár ártatlannak vallja magát az énekes, 125 napot töltött előzetes letartóztatásban.

Ez is érdekelhet

77-en haltak meg koronavírus szövődményeiben, Szlávik doktor szerint eddig semmilyen mellékhatását nem tapasztalták a Pfizer vakcinának

Sas József is beteg

Múlt héten írtunk arról, hogy Sas József is elkapta a koronavírust. A kabarékirály 3 évvel ezelőtt kapott agyvérzést, azóta ki sem mozdul otthonából, állandó felügyeletre szorul.

Kórházban van Sas József

Sas József kórházban van, sajtóhírek szerint oxigént kap. Ezt az információt felesége is megerősítette, aki hozzá tette, hogy férje nagyon beteg.

Kiemelt kép: Galambos Lajos