Annyira részeg volt a férfi, hogy az autójával kidöntötte az egyik fóti vasúti átjáróban a fénysorompót. Amikor kiérkeztek a rendőrök kiderült, hogy a férfinek nincs jogosítványa, tök részeg ráadásul az autóját kivonták a forgalomból. A jogsi nélküli vezetésért 90 ezer forintos bírság járhat.

Szabálysértés, szabálysértés hátán

Forgalomból kivont autójával, érvényes jogosítvány nélkül közlekedve kidöntötte egy fóti vasúti-átkelőhely fénysorompóját és a korlátot egy dunakeszi férfi. A szonda kimutatta, ivott is.

Csúnyán összetörött az autó

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Legyalulta a fénysorompót

Legyalult fénysorompóval és roncsolódott autóval szembesültek a kiérkező rendőrök január 9-én kora este egy fóti vasúti-átkelőhelynél, ahonnan korábban közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Ílyen volt a kidöntött fénysorompó

Nem volt nála papír

A törött jármű vezetője semmilyen okmánnyal nem tudta magát igazolni, elmondta, gépkocsija forgalmi engedélye sincs nála.

Szondát fújattak vele

A bediktált adatok ellenőrzésekor kiderült, a sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a járművet pedig kivonták a forgalomból. A 44 éves férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították.

Feljelentették

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétségének gyanúja miatt indított nyomozást, az engedély nélküli vezetés, illetve a forgalomból kivont járművel történt közlekedés miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Akár börtönt is kaphat

A jogsi nélküli vezetésért akár 90 ezer forintos bírság járhat, az ittas vezetés és a fénysorompó kidöntése még tetézheti ezt néhány büntetési tétellel, akár mások veszélyeztetése is megvalósulhatott, ebben az esetben felfüggesztett börtön várhat az elkövetőre.

Szerintünk ezek is érdekelni fognak

Képek forrása: police.hu