Hétfő hajnalban tragikus baleset történt a 14. kerületben. Egy nő az autójával a szalagkorlátnak ütközött, majd felborult. Nem élte túl a balesetet.

Szalagkorlátnak ütközött

A rendőrség szerint december 27-én, hétfőn 3 óra 48 perc körül Budapest 14. kerületében, a Fogarasi úton a Csömöri úti felüljáró szalagkorlátjának ütközött egy Renault személygépkocsi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszínelnek a rendőrök

MTI/Mihádák Zoltán

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Meghalt egy nő

A balesetben egy 34 éves nő a helyszínen életét vesztette, a kiérkező mentők sem tudták megmenteni. A baleset helyszínén a gépjárműforgalom egy sávon, váltakozva haladt, ezért torlódásra kellett számítani a reggeli órákban.

Mercedesbe rohant

Tegnap este egy Volkswagen Passat sofőrje nem vette észre, hogy a kereszteződésben nem neki van elsőbbsége, fékezés nélkül beletrafált egy Mercedesbe, amely megpördült és felrohant a járdára.

Ennyi maradt a Passatból

BudaPestkörnyéke.hu – GK

Fékezés nélkül át a kereszteződésen

Lámpák híján a Füredi úton közlekedőknek van elsőbbsége, ezt azonban a Passat vezetője figyelmen kívül hagyta és lassítás nélkül át akart hajtani a csomóponton.

Megördült a Volkswagen

A Volkswagen a Mercedes bal oldalának rohant, majd megpördült és a kereszteződésben maradt, a Mercedes pedig felrohant a járdára, szerencsére csak a parkoló autók mellé, a járdán pedig a késői időpont miatt és az esős idő miatt senki sem tartózkodott.

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán