Vitray Tamás, annak ellenére, hogy két évvel ezelőtt elvált harmadik feleségétől, Kállai Boritól, nem töltötte magányosan az ünnepeket. Első feleségénél karácsonyozott, akivel két közös gyermekük született. Az ünnepi menüt pedig unokája készítette a nagy családi összejövetelre.

Elvált Vitray Tamás

Vitray Tamás és harmadik felesége, Kállai Bori színésznő 2019-ben úgy döntöttek, harminc közösen töltött év után külön utakon folytatják, s egy évvel később hivatalosan is elváltak. A tévés visszaköltözött Budapestre, azóta egyedül él. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyedül tölti a szentestét

Kállai Bori karácsony előtt nemsokkal arról beszélt a Story magazinnak, hogy a korábbi évekhez képest újabban a szentestéket egyedül tölti, ennek többek között az is az oka, hogy a lánya, Fonyó Barbara is saját családot alapított. “A szenteste legyen mindenki sajátja. Amióta a lányomnak családja van, mindig meghagytam ezt nekik, és ez mára sem változott. Szeretek egyedül lenni”.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Unokája készítette a menüt

Vitray Tamás azonban mégsem töltötte egymagában a szeretet ünnepét. Első feleségével, gyermekei anyjával karácsonyozott. A menüt egyik unokája készítette, aki a nagypapa szerint nagyon ügyesen mozog a konyhában.

„Ez így is normális”

„Már jó előre megbeszéltük, hogy mikor hová megyünk. Természetesen a gyerekekkel, unokákkal lehettünk együtt, azaz a volt feleségemmel töltöttük a karácsonyt, de azt hiszem, ez így is normális” – mondta a Blikknek Vitray Tamás.

Két gyermekük született

A tévés első feleségével, Vasvári Teréziával fiatalon ismerkedtek meg. Vitray Tamás mindkét gyermeke ebből a házasságban született.

Diákszerelem volt

„Diákszerelem volt a miénk, az első szemesztertől tartott, és a szeretet a válásunk után is megmaradt. Ő a két fiam, Tamás és Péter édesanyja – nyilatkozta korábban a HOT! magazinnak Vitray, akinek kapcsolata nem volt zökkenőmentes az asszonnyal.

Földi Teri miatt hagyta el

Amikor ugyanis az ifjabbik Tamás már négyéves volt, Terézia pedig már a kisebbik gyermeket, Pétert hordta a szíve alatt, Vitray beleszeretett Földi Teri színésznőbe, akiért el is hagyta a családját. Szíve végül hosszas vívódás után visszahúzta a családjához, s megszakította a kapcsolatot a szép művésznővel.

Végül elváltak

13 évvel ezután a sors újra összehozta Földi Terivel, így első felesége végleg kiadta az útját. A ’70-es évek közepén váltak el.

Lebukott Kállai Borival

Vitray Tamás és Kállai Bori 1985-ben ismerkedtek meg a Debreceni Virágkarneválon. A tévés akkor házasságban élt, a színésznő pedig már kétgyermekes elvált anyuka volt, akit szerződése Debrecenhez kötött. Miután fellángolt köztük a szerelem, másfél évig titokban találkozgattak, aminek az lett a vége, hogy Vitray Tamás Földi Teri előtt, aki egy éjszaka közepén szó szerint kirakta az utcára.

Gödön éltek

Vitray Tamás és Kállai Bori Gödön éltek együtt. Egyik interjúban azt mesélték, hogy a környéken kirándultak, amikor megláttak egy félkész házat és beleszerettek. Azonnal eladták veresegyházi telküket és abból vették meg későbbi otthonukat. Az építkezést Kállay Bori felügyelte, a kertben egy medence is helyet kapott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vitray Tamás és Kállai Bori