Csaknem egy évre teljesen lezárják az Eurocentert Észak-Buda és környéke legfontosabb plázáját. Az épületet végre modernizálják, normális ételudvart és 21. századi szolgáltatásokat építenek ki. Azt ígérik, egy év múlva szebb, jobb és igazi élményközpont lesz a megújult Eurócenter.

Az Interspar még májusig nyitva marad

A bevásárlóközpont üzleteinek döntő többsége 2021. április 3-án, szombaton este zár be, míg a hipermarket és az autómosó várhatóan május folyamán.

Egy év múlva nyit ki

A tervek szerint 2022. tavaszán a mintegy 25 000 m2 bérbeadható alapterülettel rendelkező megújult bevásárlóközpont a kibővítésre kerülő galérián kialakított szolgáltatói szinttel , valamint az első emeleten megújult food courttal, mozival, továbbá nemzetközi divat és kiegészítőket forgalmazó üzletekkel várja a vásárlókat.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Dizájnos lesz

A földszinten újranyitó Interspar is teljes egészében megújul, modern külsővel és dizájnos belső eladótérrel, széles és minőségi áruválasztékkal, a vásárlók kényelmét szolgáló megoldásokkal várja majd a vevőközönséget.

Teljesen más üzletek lesznek

A teljes építészeti megújuláson kívül változik a ház szolgáltatási kínálata is. A megújult bérlői összetételt a vásárlói igények maximális figyelembevételével alakítja ki a fejlesztő: a tervek szerint a népszerű divatmárkák mellett többek között banki, telekommunikációs, egészségügyi szolgáltatások is elérhetők lesznek, a szórakozásról pedig a mozi, valamint a számos új étterem, kávéház hivatott gondoskodni.

Jó lesz a bringásoknak is

A zöld szemlélet jegyében többek között kerékpár tárolók, elektromos autótöltő állomások is elérhetők lesznek, valamint közösségi közlekedési megoldásokat is igénybe vehetnek majd az idelátogatók – áll a cég közleményében.

Szép, jó és modern

A beruházás révén Észak-Buda egy modern, izgalmas létesítménnyel gazdagodik, amely a funkcionalitás mellett gondoskodik a szabadidő minőségi eltöltéséről is. A fejlesztés letisztult dizájnnal, a 21. századi vásárlói igényeknek megfelelően készül el – írják.

Magyarok fejlesztik

A létesítményt a Wing 2018-ban vásárolta meg, amit a 3. kerületi Bécsi út mellett található bevásárlóközpont. Ez a cég az egyik legnagyobb magyar, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő, egyúttal a legnagyobb lengyel ingatlanfejlesztő, a lengyel Echo Investment többségi tulajdonosaként meghatározó regionális ingatlanpiaci szereplő.

Itt van az Eurocenter

Ez is Óbudán történt

Kiemelt kép: Eurocenter – Forrás: Google StreetView