Kamionnal karambolozott egy személyautó a 3. kerületben, a Flórián téren, a Vörösvári út és a Pacsirtamező utca találkozásánál. Nem sokkal korábban hasonló baleset történt szintén a 3. kerületben.

Együtt kanyarodtak

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, hogy a kamion és Peugeot a Pacsirtamező útról zöld jelzésen az Árpád hídra kanyarodott, amikor a kisebbik jármű a teherjármű holtterébe került és összeütköztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

A Peugeot teljesen fennakadt a korláton

Rátolta a korlátra

A kamion magával sodorta a személyautót, eközben a menetiránnyal szembe fordította és rátolta a szalagkorlátra.

Kiszakadt a kereke

A Peugeot bal hátsó kereke kitört és fennakadt a korláton, onnét csak a katasztrófavédelem darus autómentője tudta leemelni.

Itt történt a baleset

Nagy torlódás

Szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont Buda felől óriási torlódás alakult ki, mert csak a személyautókat engedték fel a hídra, azokat is csak egy sávban.

Egy másik hasonló baleset

Nem sokkal korábban egy hasonló baleset történt szintén a 3. kerületben a Szentendrei út és a Raktár utca kereszteződésében. Ott egy autó és egy motoros ütközött, a baleset során hat sávot átszelve egy gyalogos-aluljáró korlátján akadt fenn a Volkswagen. A motoros súlyosan sérült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni

A WV majdnem az aluljáróba került

MTI/Mihádák Zoltán

Ennyi maradt a motorból

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián